Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00.


       
Στην Κεφαλονιά  θα βρεθεί ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός αύριο Σάββατο , προκειμένου να τεθεί αντιμέτωπος με τον Ν.Ο. Αργοστολιού  για τη 15η αγωνιστική. Ο αγώνας θα είναι αρκετά δύσκολος για την ομάδα μας μίας και αντιμετωπίζει  ένα  από τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.  
H αγωνιστική δραστηριότητα συνεχίζεται το Σάββατο στο πό
λο με δυνατές αναμετρήσεις. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείτε από τον ουραγό Εθνικό!!!! Σε ένα εύκολο για τους «πρασινούς » απόγευμα. Η Βουλιαγμένη ταξιδεύει  στην Πάτρα για να βρεθεί αντιμέτωπη με τον Ν.Ο. Πατρών  με τους «μπέμπηδες» να είναι το φαβορί. Χαρακτήρα ντέρμπι θα έχει το ματς ανάμεσα στα Χάνια και το Π. Φάληρο.). (Το παιχνίδι γίνεται στη Νέα Σμύρνη λόγω μη λειτουργίας του κολυμβητηρίου Χανίων. Το Καλαμάκι φιλοξενεί  τον ΠΑΟΚ με τους γηπεδούχους να θέλουν πάση θυσία την νίκη . Και τέλος το ντέρμπι της αγωνιστικής θα διεξήχθη στην Χίο με την ομάδα του νησιού να φιλοξενεί τον Πανιώνιο.  
 Το πρόγραμμα:
Κολ. Εθν. Πειραιά, 13.30: Εθνικός – Παναθηναϊκός Σταυρόπουλος, Καρκαντελίδης)
Κολ. «Αντ. Πεπανός»,15.00: ΝΟ Πατρών – ΝΟ Βουλιαγμένης (Μοίραλης, Ευφραιμίδης)
Κολ. Αργοστολίου, 15.00: ΝΟ Αργοστολίου – Ολυμπιακός Κουρέτας, Κουρτίδης)
Κολ. Ν. Σμύρνης, 16.30: ΝΟ Χανίων – Παλαιό Φάληρο (Σταυρίδης,Πολυχρονόπουλος)
Κολ. Φαλήρου, 17.30: ΝΟ Καλαμακίου – ΠΑΟΚ (Σκαλοχωρίτης, Χατζηαναστασίου)
Κολ. Ιωνικό,18.30:  ΝΟ Χίου – Πανιώνιος (Βασιλείου, Δαμιανάκης)
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.