ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-3 Φινάλε με ήττα

Στο χθεσινό αγώνα  που δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Ολυμπιακός Κεφαλονιάς προηγήθηκαν νωρίς, όμως η Κυπαρισσία κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να πάρει τη νίκη με 3-1. Τα γκολ για τους “κυανόλευκους“ πέτυχαν οι Καταβάτης, Γεωργόπουλος και Παναγόπουλος, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός τερματοφύλακας Μπέλι έπιασε πέναλτι και ενώ το σκορ ήταν 1-2. Στο 15’ έγινε το 1-0 όταν ο Αντωνάτος έκανε το σουτ με τον Μπέλι να αποκρούει και τον Βουκελάτο από κοντά με πλασέ να κάνει το 1-0. Η ομάδα του Νίκου Αντωνόπουλου έφερε το ματς στα ίσια στο 43’ με τον Μπούρδο να σεντράρει από δεξιά και τον Καταβάτη με κεφαλιά να κάνει το 1-1. Ο ΑΟΚ γύρισε το ματς με ένα γκολ στην εκπνοή του ημιχρόνου... Και πάλι ο Μπούρδος έκανε τη σέντρα, με τον Δαραμάρα να πιάνει την κεφαλιά που απέκρουσε ο Καραΐσκος... Η μπάλα έφτασε έξω από την περιοχή στον Γεωργόπουλο που με σουτ έκανε το 1-2. Στο 64’ ο Δασκαλάκης με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Δαραμάρα που πλάσαρε λίγο άουτ από καλή θέση. Στο 69’ ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι όταν ο Μπούρδος ανέτρεψε τον Βουκελάτο. Ο τερματοφύλακας Καραΐσκος το εκτέλεσε, όμως ο Μπέλι τον “ψάρεψε“ και απέκρουσε στη δεξιά του γωνία, ενώ στη συνέχεια η μπάλα πήγε στο δοκάρι και μετά στην αγκαλιά του. Το1-3 έγινε στο 79’ με τον Παναγόπουλο να ολοκληρώνει με ωραίο πλασέ μία έξοχη κάθετη μπαλιά του Μανδραπήλια. Στο 83’ ο Κιούτακ έχασε μία από αυτές τις ευκαιρίες που... δεν χάνονται όταν πέρασε και τον τερματοφύλακα Καραΐσκο και φάτσα με την εστία γλίστρησε και έστειλε την μπάλα άουτ! Η τελευταία ευκαιρία έγινε στο 92’ με τον Δαραμάρα να σουτάρει άουτ από ευνοϊκή θέση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ: Καραΐσκος, Μπουγάς (52’ Τζωρτζάτος), Καλαφάτης, Βιτοράτος, Λούλουδας,Φωκάς, Αντωνάτος, Γεωργόπουλος (83’ Αμούργης), Κανάκης (46’ Αλεξανδρόπουλος),Μπαζάρογλου, Βουκελάτος.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπέλι,Μπούρδος, Καταβάτης, Σούπουλι (58’ Μακρής), Κουρκου-
μέλης (30’ Κιουτακ), Δασκαλάκης, Παναγόπουλος (83’ Γεωργαλής), Γεωργόπουλος, Δαραμάρας, Μανδραπήλιας, Μοροσάνου.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.