Ν.Ο.Α.: ΚΑΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕΝ , ΑΛΛΑ ΑΝΕΤΟΙΜΗ Η ΟΜΑΔΑ...

Πολύ καλή προπόνηση για  τον  N.O.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ  (δυο ήττες με, Βουλιαγμένη και πανιώνιο και μια νίκη με το Καλαμάκι )  ήταν το τουρνουά της Βουλιαγμένης για άνδρες, το οποίο τελείωσε πριν λίγο.
Οι 4 ομάδες που συμμετείχαν είχαν πολλές ελλείψεις για διάφορους λόγους.
Η Βουλιαγμένη δεν είχε τους 4 διεθνείς της (Αφρουδάκης, Τσαλκάνης, Μυλωνάκης, Βουλγαράκης), ο Πανιώνιος τους Κότεριλ, Μιτελούδη, Φλέγκα (σε 2 παιχνίδια), Κουκή, Τζαμαντάκη (τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι, και όλους τους μικρούς λόγω πρωταθλήματος νέων), το Αργοστόλι τον Ρακούνιτσα και επιλεκτικά ανά παιχνίδι κάποιους (ο Θωμάκος δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο ματς, ο Δουδέσης στο πρώτο, ο Ανδρεάκος στο δεύτερο), και το Καλαμάκι τον Σάντα, τον Μονιούδη και κάποια παιδιά ανά παιχνίδι.
Συμπεράσματα βέβαια βγήκαν και μάλιστα σημαντικά, αλλά όλα έδειχναν ότι η διακοπή και μάλιστα συνδυασμένη με τις γιορτές, αποσυντόνισε πολύ τις ομάδες που πρέπει να κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να ξαναβρούν την φόρμα τους.

Τα αποτελέσματα:
Πανιώνιος - Αργοστόλι 12-9
Πολύ καλό ξεκίνημα για το Αργοστόλι που προηγήθηκε 0-3 στην αρχή και 2-5 στην μέση της δεύτερης περιόδου, αλλά ο Πανιώνιος με σερί 9-1 και με αρκετά γκολ στην κόντρα, έφτασε το σκορ στο 11-6 στην μέση της τελευταίας περιόδου.

Βουλιαγμένη - Καλαμάκι 10-5
Πολύ πιό εύκολα η Βουλιαγμένη κέρδισε τον αγώνα, αφού έφτασε να προηγηθεί στο ημίχρονο με πολύ μεγάλη διαφορά. Το Καλαμάκι μείωσε στο τέλος.

Πανιώνιος - Καλαμάκι 16-8
Πολύ εύκολα από την αρχή ξέφυγε στο σκορ ο Πανιώνιος

Βουλιαγμένη - Αργοστόλι 12-8
Εύκολα η Βουλιαγμένη στην αρχή φτάνοντας και στο 9-2, και στην συνέχεια το Αργοστόλι αντέδρασε εκμεταλλευόμενο και τις αλλαγές του Λοράντου

Αργοστόλι - Καλαμάκι 11-10
Ολα έδειχναν πολύ εύκολη νίκη του Αργοστολίου που προηγήθηκε 5-1. Μείωσε σε 3-5 το Καλαμάκι αλλά η διαφορά έφτασε μέχρι και τα 6 γκολ (10-4). Στην τελευταία περίοδο, η άμυνα του Καλαμακίου έγινε πιό πιεστική με αποτέλεσμα να μειωθεί το σκορ στο γκολ χωρίς όμως να προλάβουν οι Καλαμακιώτες να ισοφαρίσουν

Βουλιαγμένη - Πανιώνιος 11-6 (2-2, 1-1, 4-3, 4-0)
Η Βουλιαγμένη, με 15 παίκτες κατάφερε να κερδίσει στο τελευταίο οκτάλεπτο τον Πανιώνιο, ο οποίος ξέμεινε τελείως από παίκτες, αφού στα τελευταία 5΄ αγωνίστηκε και χωρίς τον Μάριο Καπότση, που τραυματίστηκε ελαφρά. Ευτυχώς που μας βοήθησε ο Διονύσης Κλαδιανός που προπονείται μαζί μας και μπορέσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Δεν αγωνίστηκε ούτε ο Τζαμαντάκης που τραυματίστηκε στο γόνατο σε εξωαγωνιστική δραστηριότητα
Ηταν πάντως το πιό ενδιαφέρον παιχνίδι, με πολύ ρυθμό, ωραία γκολ και καλή διαιτησία.

Η τελική κατάταξη
1. Βουλιαγμένη 9
2. Πανιώνιος 6
3. Αργοστόλι 3
4. Καλαμάκι
0
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.