ΑΝΕΜΟΣ Ο ΑΟΚΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΑ ΟΜΑΛΑ


Σαν άνεμος  πέρασε ο ΑΟΚΙ από τα Φαρακλατα ισοπεδώνοντας  τα  Ομαλα με το εντυπωσιακό  1 – 6 ,που του δίνει την δυνατότητα υπό  προϋπόθεσης  να διεκδικήσει  την δεύτερη  θέση στην κανονική  περίοδο . αντίθετα με τα Ομαλα που θέλουν ένα θαύμα για να μπουν στην τετράδα .  Ο αγώνα ήταν αρκετά κάλος  με αρκετές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Ώμος  ο ΑΟΚΙ ήταν αυτός που είχε  ουσία στο παιχνίδι του  και τελικά  έφυγε  νικητής . Τα Ομαλα προσπάθησαν  κυρίως στο δεύτερο  μέρος  όπου είχαν  και την πρωτοβουλία  αλλά  δεν τα κατάφεραν  απέναντι σε έναν σοβαρό  και ουσιαστικό   ΑΟΚΙ .   Σουτ από  μεγάλη απόσταση  του Τούρλα στο 7΄πέρασε άουτ .   Σέντρα του Βουκελάτου στο 15΄ κεφαλιά  τον Μπουγά  λίγο έξω.  Στο 25΄ με ατομική ενέργεια  του Κόμητα  ο Α.Ο.Κ.Ι. ανοίγει το σκορ για το (0-1). Στο  29` ο ΑΟΚΙ διπλασιάζει  τα τέρματα του με τον Βουκελάτο (0-2).  Το τρίτο  τέρμα για τον ΑΟΚΙ ήρθε  στο 34` από τον Α. Πολλατο (0-3) . Τα Ομαλα  προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά  η   κεφαλιά του Τζιβρά  στο 45` βρήκε σε ετοιμότητα  τον τερματοφύλακα  του ΑΟΚΙ . Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους τα Ομαλα μείωσαν το σκορ και συγκεκριμένα στο 56` ο Μπελτσώνιας με δυνατό σουτ νίκησε τον Μαρκαντωνάτο (1-3) .  Δοκάρι στο 63 ` με τον Δημ. Πολλάτο είχε ο Α.Ο.Κ.Ι. Και δυο λεπτά αργότερα ο Θαν. Μπαζάρογλου με δυνατό σουτ έστειλε για τέταρτοι  φορά την μπάλα στα δίχτυα τον Ομαλον   (1-4). Στο 77` ο Δημ. Πολλάτο  χρίζετε  σκόρερ με κεφαλιά (1-5). Και στο 80` ο Μάκη Κανάκη που με ψύχραιμο πλασέ  βάζει το κερασάκι στην τούρτα (1-6) και ολοκληρώνει τον θρίαμβο . :

Ομαλά:(Γ. Τσιμάρας), Κουνάδης, Τσακαρισιάνος Χρ. (53΄Σοτιρ), Παγουλάτος, Τσακαρισιάνος Σπ, Αγγελόπουλος, Τούρλας, Τριανταφύλλου, μεταξάς, Μπελτσώνιας, Τζιβράς (67΄Τζωρτζάτος Κων.), Μπάμπης (70΄Μπαζάρογλου Περ.).

Α.Ο.Κ.Ι.:(Θ. Βουκελάτος), Μαρκαντωνάτος, Πολλάτος Διον, Κλειτογιάννης, Μεσοροπιάν Μπουγάς, Λαμπρόπουλος (78΄Κανάκης), Πολλάτος Δημ. (84΄Μολφέτας), Πολλάτος Αλ., Κόμητας (72΄Tanushaj Fat.), Μπαζάρογλου Θαν., Βουκελάτος Γιαν.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.