ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ (ΦΙΛΟΙ ΤΣΑΓΚΟΥ – ΦΙΛΟΙ ΚΟΚΚΟΡΑ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΑ ΈΧΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

 
Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και όλοι η δρόμοι από την ώρα που χάραξε   οδηγούσαν στο γήπεδο ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΥ.Η ετοιμασίες από το πρωί ήταν πυρετώδης έτσι ώστε όλα να ήταν έτοιμα για την ώρα του αγώνα που όλοι στην περιοχή περίμεναν 365 ημέρες. Τα ηχεία για την μουσική είχαν στηθεί από το πρωί και έπαιζαν ύμνους ανάλογους με την ταυτότητα του ματς (ύμνος τσαμπιών λιγκ-στιγμές ευρωπαϊκού 2004),τα κάρβουνα είχαν πέσει στην ψησταριά και περίμεναν την στιγμή που θα υποδεχόταν τα σουβλάκια ,τα ποτά και αναψυκτικά ήταν στη θέση τους ,και η πρώτη παίχτες τον δυο ομάδων όρχησαν να καταφθάνουν. Και να που έφτασε η μεγάλη στιγμή  . Ώρα 2.30 έξω από τα αποδυτήρια και  η δυο εντεκάδες είχαν παραταχθεί  και ήταν έτοιμες για την είσοδο τους στον αγωνιστικό  χώρο .Με μια πρώτη μάτια βλέπου  τις ομάδες να απαρτίζονται από μεγάλες δόξες του ποδόσφαιρου της περιοχής και όχι μόνο .Ο αγώνας ξεκίνα με τις δυο ομάδες,  να φοβούνται η μια  την άλλη και να βγαίνουν δειλά δειλά μπροστά .Και ενώ έχουμε φτάσει στο 25 λεπτό η φίλοι του κόκορα ανοίγουν το σκορ μετά από ωραίο σουτ του ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΥ .Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα τον φίλων Τσαγκού ανέβασε στροφές και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 35 λεπτο με τον ΑΡΗΣ ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟ .Το πρώτο ημίχρονο  βρήκε της δυο ομάδες ισόπαλες με 1-1 και με αξιόλογες προσπάθειες από όλους του ποδοσφαιριστές .Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε αρκετές αλλαγές και για τις δυο ομάδες, ενώ αυτή που είχαν βγει ανέβηκαν στην κερκίδα και ήταν διπλά στην ψησταριά και της μπύρες και της τίμησαν δεόντως. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γρήγορο γκολ  αφού  η ομάδα τον φίλων Τσαγκού έκανε το 2-1 με τον ΓΙΑΝΝΗ ΑΜΟΥΡΓΗ στο 50 λεπτό. Ο Κόκορας όμως δεν είχε σκοπό να τα παρατήσει τόσο γρήγορα και κατάφερε να κάνει το 2-2 πάλι με τον ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΚΕΛΑΤΟ στο 60 λεπτό. Ο Τσαγκός όμως που είχε έναν λόγο παραπάνω αφού ήθελε την νίκη για να πάρει εκδίκηση για την περσινή του ήττα ,κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με 3-2 με τον ΓΙΑΝΝΗ ΑΜΟΥΡΓΗ  και πάλη στο 69 λεπτό .Και ενώ όλα έδειχνα ότι σιγά σιγά ο νικητής ξεχώριζε ήρθε ο Κοκκορας στο 76 λεπτό και έφερε το ματς στα ίσια κάνοντας το 3-3 .Και ενώ όλα έδειχναν ότι θα έχουμε ισοπαλία ο Τσαγκός με κάποιες  κινήσεις κατάφερε να κάνει ματ στον κόκορα και να κλέψει το ματς αφού πάλι με τον ΓΙΑΝΝΗ ΑΜΟΥΡΓΗ έκανε το 4-3 μέσα σε έξαλλους  πανηγυρισμούς και χορους. Με το τελευταίο σφύριγμα είχαμε όλους τους ποδοσφαιριστές να γίνονται ένα κουβάρι και να αγκαλιάζονται δίνοντας ραντεβού πάλι του χρόνου. Τελικά αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι η φίλοι του τσαγκού κατάφεραν να κάνουν καλή δουλεία μέσα στον χρόνο που πέρασε  και να ετοιμαστούν κατάλληλα έτσι ώστε να πάρουν την νίκη-εκδικηση .Να δούμε τώρα πως θα απαντήσει ο ΚΟΚΚΟΡΑΣ σε 365 ημέρες .Όλοι η ποδοσφαιριστές εύχονται χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2012.
 
Τσάγκος: Μιχαλάτος Βαγγ., Κουγιανός Κ., Μωραίτης Νικ., Κουνάδης Νικ., Τουλάτος Στ., Βαλλάτος Γιαν., Βαλλάτος Τασ., Δελαπόρτας Μακ., Νικολάτος Σπ., Καβαλλιεράτος Άρ., Δευτεραίος Νικ , Φλαμιάτος Παντ., Καππάτος Στ., Αυγερινός Βαγγ., Παπαλάμπρου Λ., Ζησιμάτος Γερ., Άννινος-Χωραφάς Κων., Μετάϊ Άλντο, Αμούργης Γιαν. και Μωραίτης Κυρ..
Κόκορας: Αλεξάτος Παν., Πολυχρονάτος Γιωρ., Λυμπεράτος Αλ., Κουνάδης Τακ., Αμούργης Τελ., Σπαθής Δημ., Μπαζάρογλου Θαν., Καψογιώργος Σπ., Δρακουλόγκωνας Παν., Βουκελάτος Γιαν. και Μωραίτης Βας,  Βελισσαράτος Τασ., Βιτωράτος Κων. (Κόκορας), Τουλάτος Διον., Βιτωράτος Κων., Πολυχρονάτος Γιαν., Τουλάτος Βασ., Κόκκαλης Κων..

Φωτογραφίες  Είναι Του Κώστα Αννικα

ΣΠΑΘΗΣ = ΖΙΝΕΝΤΙ ΖΙΝΤΑΝ
ΑΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΟΥΝΑΔΗΣ ΟΠΩΣ ΜΑΝΟΛΑΣ 


ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΜΠΑΡΤΣΑΣ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΩΡΑΙΤΗ  ΌΠΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΛΝΤΙΝΗ

ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ

ΕΝΑ ΔΥΟ  ΕΝΑ ΤΣΟΛΙΑ ΜΟΥ 

ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΕΝ ΏΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΤΑΣΟΣ ΒΑΛΛΑΤΟΣ ΜΕ ΑΨΟΓΟ ΣΤΥΛ  


ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΛΛΑΤΟΣ ΦΟΡ ΟΛΚΗΣ   

ΖΕΠΟΣ ΑΠΛΑ ΜΕΓΑ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ (ΟΠΑ ΑΛΑ )

ΚΟΚΚΟΡΑΣ VS  ΤΣΑΓΚΟΣ

ΑΛΕΞΗΣ , ΓΟΥΙΛΗΣ , ΤΑΚΗΣ , ΠΑΝΑΓΗΣ , ΑΣΤΕΡΕΣ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ  Η ΟΧΙ

ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ 

ΠΑΝΑΓΗΣ , ΔΗΜΗΤΡΗΣ , ΚΩΣΤΑΣ (ΚΟΚΚΟΡΑΣ)

ΜΠΑΖΑΡΟΓΛΟΥ , ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ , ΖΙΝΤΑΝ ΣΠΑΘΗΣ
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.