Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Λίγο πριν τη σέντρα της 4ης αγωνιστικής - Πως θα παίξουν οι ομάδες


Την Κυριακή 27 Νοέμβρη διεξάγονται οι αγώνες της 4ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο της Δ΄ εθνικής κατηγορίας. Το Τσιλιβή αντιμετωπίζει στο "Φ. Αραβαντινός" τη Θύελλα Πατρών, σε ένα ματς που η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη για αμφότερους τους αντιπάλους.
Ας ρίξουμε μια ματιά στις τελευταίες ειδήσεις από τα "στρατόπεδα" των "μονομάχων" λίγο πριν τους αγώνες




                                         ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ ΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ

Με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των πρώτων του βαθμών ο ΑΟ Εικοσιμίας θα υποδεχθεί στις 2  το απόγευμα στις Κεραμειές τον Ολυμπιακό Γυθείου. Η ομάδα της Κεφαλονιάς βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς βαθμό, μετά και την απόφαση της Π.Ε. της ΕΠΟ όπου κατακύρωσε με 3-0 τον αγώνα στις Βρασιές για την πρώτη αγωνιστική (είχε λήξει 1-1 αλλά οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένσταση για το Τζωρτζάτο και την κέρδισαν). Ο τεχνικός κ. Ζησιμάτος δήλωσε μεταξύ άλλων για το κυριακάτικο ματς: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που προέρχεται από σπουδαία νίκη και με καλή εμφάνιση. Εμείς όμως έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, ενώ συν τοις άλλοις το κλίμα είναι πολύ καλό.  Ευελπιστούμε ότι την Κυριακή η ομάδα μας θα πετύχει την πρώτη της νίκη της στο πρωτάθλημα». Στον αγωνιστικό τομέα τώρα αμφίβολη εξακολουθεί να είναι η συμμετοχή του τερματοφύλακα Καραΐσκου Απ., ο οποίος αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στη γάμπα και δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι της Εικοσιμίας στα Βραχνέικα.
 Στο μεταξύ, με την ψυχολογία στα ύψη μετά και τη μεγάλη νίκη με 4-2 επί των Βρασιών οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν κόντρα στους κεφαλλονίτες. Ο τεχνικός της ομάδας του Γυθείου Μάκης Σαμπατάκος δε θα έχει στη διάθεσή του το Λιγνό, ο οποίος εξακολουθεί να είναι τραυματίας, ενώ αντίθετα αποθεραπεύτηκαν και τέθηκαν στη διάθεσή του οι Λαουρέν και Πατσάκος Χρ. Η ομάδα του Γυθείου θα αναχωρήσει σήμερα Σάββατο στις 10 το πρωί, ενώ η επιστροφή θα γίνει το βράδυ της Κυριακής. Στόχος του Ολυμπιακού είναι η νίκη.  
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΗΛΕΙΑΣ)
ΒΟΗΘΟΙ: ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΙΚΩΝ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 

Χωρίς τον Ντινόπουλο Α. ο οποίος τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές από την Π.Ε. της ΕΠΟ (κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΑΟ Εικοσιμίας), ο Διαγόρας θα υποδεχθεί στα Βραχνέικα τον πρωτοπόρο και αήττητο Παναιγιάλειο. Οι γηπεδούχοι του Μάριου Καπετανάκη με καλή ψυχολογία μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής θα επιδιώξουν να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο επιδιώκοντας την κατάκτηση των τριών βαθμών. Ο κ. Καπετανάκης δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει για το συγκεκριμένο ματς την καλύτερη δυνατή εντεκάδα.

 Χωρίς τον Δημήτρη Αγουρίδη θα αγωνιστεί ο Παναιγιάλειος στο αυριανό παιχνίδι με τον Διαγόρα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και τέθηκε εκτός πλάνων του Νίκου Κουρμπανά, ενώ τη θέση του στην 11άδα θα πάρει πιθανότατα ο Σαλάι. Επίσης, 100% έτοιμος είναι ο Γιάννης Γκοτσούλιας, ο οποίος θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Ο έμπειρος παίκτης αγωνίστηκε ως αλλαγή στο προηγούμενο ματς με τον Ατρόμητο Λάππα, όμως τώρα ο Κουρμπανάς θα τον εμπιστευτεί από την αρχή βλέποντας ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΝΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ)
ΒΟΗΘΟΙ: ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ  - ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ (ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Οριστικά εκτός αποστολής έμεινε ο Μπάμπης Βέρρας για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Αμαλιάδας. Ο έμπειρος μεσοαμυντικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και ο Χρήστος Τσίκας τον απέκλεισε. Εκτός θα είναι και ο άρρωστος Αγγελος Τσιβγινίδης, ενώ πανέτοιμος είναι ο Λεωνίδας Αγγελόπουλος, που θα αγωνιστεί κανονικά. Τη θέση του τιμωρημένου Γραμματικόπουλου, θα πάρει πιθανότατα ο Θανάσης Μπούρδος. Ο Ατρόμητος θα παραταχθεί ζητώντας... αποκλειστικά τους βαθμούς της νίκης, θέλοντας να εκμεταλλευτεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο την έδρα του, ειδικά κόντρα σε ομάδες με παρόμοιους στόχους.

Χαμόγελα έφερε στο «στρατόπεδο» του Αστέρα η νίκη επί της Θύελλας Πατρών, που ήταν και η πρώτη φετινή για την ομάδα της Αμαλιάδας. Οι «βυσσινί» ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και έφτασαν δίκαια στο «τρίποντο», που τους δίνει άλλον αέρα για τη συνέχεια του «μαραθωνίου».  Άλλωστε, άπαντες στις τάξεις του συλλόγου επιζητούσαν αυτό το αποτέλεσμα και πλέον θέλουν μία ανάλογη συνέχεια, καθώς το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο, δεδομένου ότι υποβιβάζονται πολλές ομάδες. Στο μεταξύ, σα να μην έφτανε ο τραυματισμός του έμπειρου Χρήστου Παρασκευόπουλου, που θα απουσιάσει για σχεδόν ένα μήνα ακόμα, ήρθε να προστεθεί κι ο τραυματισμός του Μαγκαφά, ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα στο δάχτυλο του ποδιού του και θα απουσιάσει για περίπου τρεις εβδομάδες. Ο Αρουτίδης πήρε μέρος στη χθεσινή προπόνηση και ουσιαστικά τίθεται στη διάθεσή του προπονητή του, ενώ θα απουσιάσει και ο Ζώντος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ (ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ)
ΒΟΗΘΟΙ: ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ)

                           ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΤΣΙΛΙΒΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Ξεκάθαρος ήταν ο Θόδωρος Πατρώνης όταν του ζητήθηκε να πει «δύο λόγια» για το ματς της Θύελλας με τον ΑΟ Τσιλιβή. «Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Η νίκη είναι αυτοσκοπός. Στα προηγούμενα ματς κάναμε 18 ευκαιρίες και δεν μπορούσαμε να βάλουμε γκολ. Ελπίζω τώρα να τα καταφέρουμε, έχουμε δουλέψει πάνω σ' αυτό», λέει ο προπονητής των «κυανόλευκων» και προσθέτει: «Οι παίκτες έχουν συνειδητοποιήσει την αναγκαιότητα της νίκης και θα δώσουν τα πάντα». Το θετικό είναι ότι ο Πατρώνης έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, αφού και ο Βαγγέλης Μαντζουράκης μπήκε στις προπονήσεις και ενδεχομένως να αγωνιστεί για κάποιο διάστημα.
 Στον αντίποδα ο τεχνικός του Τσιλιβή, Πατρίκ Ενγκεμά δούλεψε πολύ όλη την εβδομάδα στον τομέα της ψυχολογίας των παικτών του. Η ζακυνθινή ομάδα έχει στο ενεργητικό της μόλις 2 βαθμούς, όμως όλοι πιστεύουν πως σύντομα θα αρχίσει η ανάταση. O καμερουνέζος τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του για το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Θύελλα το Δρόσο που αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ποδοκνημική. Μιλώντας στο ioniansports.gr ο κ. Ενγκεμά τόνισε: "Το παιχνίδι με τη Θύελλα είναι και για εμάς, όπως και για τους γηπεδούχους, πολύ σημαντικό. Το άγχος το έχει η Θύελλα που παίζει στην έδρα της. Γνωρίζουμε πως είναι ομάδα έμπειρη με... βαρύ όνομα. Εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας, όπως δουλέψαμε όλη την εβδομάδα κι ότι βγει".
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΑΚΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ)
ΒΟΗΘΟΙ: ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΛΑΜΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ)

                                 ΒΡΑΣΙΕΣ ΑΜΣ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Άγνωστο παραμένει ποιος θα εκτελέσει χρέη προπονητή στην ομάδα των Βρασιών, μετά την απομάκρυνση του Ηλία Βουβούσα. Το κλίμα στην ομάδα του ΑΜΣ είναι "βαρύ" μετά και την ήττα στο Γύθειο (2-4), όμως άπαντες δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν μια νέα αρχή από την Κυριακή κόντρα στην Εράνη. Το άσχημο για τους γηπεδούχους είναι πως θα απουσιάσουν οι τραυματίες Αλεξίου, Παπαδόπουλος και Χαλιώτης, ενώ νοκ άουτ τέθηκε και ο Λέτρος από το ματς με τον Ολυμπιακό. Πάντως, δεν αποκλείεται σήμερα να ανακοινωθεί το όνομα του νέου τεχνικού.
Στο γήπεδο της Κυπαρισσίας όπου διαθέτει πλαστικό τάπητα προπονήθηκε τις τελευταίες ημέρες η Εράνη, ώστε να συνηθίσουν οι ποδοσφαιριστές της τον αγωνιστικό χώρο που είναι παρόμοιος με αυτό των Βρασιών. Στον αγωνιστικό τομέα ο προπονητής της ομάδας των Φιλιατρών Νίκος Κακαλέτρης δεν αντιμετωπίζει ιδιαιτέρως σοβαρά προβλήματα. Ο Ανδρεόπουλος Γ. πιθανόν θα μείνει εκτός αποστολής, ενώ εξέτισε και επιστρέφει ο Γιάννη. Στόχος της Εράνης φυσικά η κατάκτηση των τριών βαθμών. 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΟΛΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ)
ΒΟΗΘΟΙ: ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ - ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ (ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ)

                                  ΤΡΙΤΑΙΙΚΟΣ ΑΣ - ΑΧΑΙΚΗ

Με τα οικονομικά προβλήματα να ταλανίζουν την ομάδα ο Τριταιικός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στην έδρα του την Αχαϊκή. Μάλιστα οι πληροφορίες, τις οποίες κι εμείς δημοσιεύσαμε πριν λίγα 24ωρα, αναφέρουν πως δεν αποκλείεται το αυριανό να είναι το τελευταίο ματς για φέτος στη Δ΄ εθνική της ομάδας της Τριταίας, λόγω των αξεπέραστων οικονομικών δυσκολιών της διοίκησης. Όπως κι αν έχει ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία θα επιδιώξουν τη νίκη ώστε να αποχωρήσουν (αν συμβεί αυτό) με το κεφάλι ψηλά. Στον αγωνιστικό τομέα ο τεχνικός Χρήστος Καραπίτσος θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Αποσκίτη που κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το ματς. Κανονικά τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του ο Νταλαπέρας Ν. ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Η φιλοξενούμενη ομάδα της Αχαϊκής θα επιδιώξει από το συγκεκριμένο παιχνίδι να φύγει με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κι αυτό είναι η νίκη. Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Ζερδεβάς δε θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Μπεκίρη Β. που είναι τραυματίες, όμως θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή το Φίλιππα Β. ο οποίος δείχνει να ξεπερνά τον τραυματισμό του. Θα απουσιάσουν οι συνήθεις... ύποπτοι Λάβδας, Ξένος. Αξίζει να σημειωθεί πως την Αχαϊκή θα ακολουθήσουν αρκετοί φίλοι της ώστε να στηρίξουν την προσπάθειά της. 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΗΛΕΙΑΣ)
ΒΟΗΘΟΙ: ΣΦΥΡΗΣ ΣΤΑΜΟΣ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΗΛΕΙΑΣ)


                           ΠΑΜΙΣΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Ένα δύσκολο ματς περιμένει την Κυριακή τον Πάμισο που θα φιλοξενήσει τον ισχυρό ΠΦΟ Πανόπουλου. Οι "νησιώτες" θέλουν να εκμεταλλευθούν τον παράγοντα έδρα και να σημειώσουν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα και φυσικά να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά την ήττα στο ντέρμπι με την Εράνη. Οι Μπεγέτης, Μωράκης αποχώρησαν και δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια ενώ Κωτσάκης, Μπουζαλάς είναι στρατευμένοι και δεν θα παίξουν στον αγώνα της Κυριακής. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Δημητρακόπουλου που είναι τραυματίας. Το ΔΣ της ομάδας κάνει έκκληση στον κόσμο να στηρίξει τους παίκτες του Πάμισου στον δύσκολο αγώνα της Κυριακής.
Χωρίς τον τιμωρημένο Χρονόπουλο Ν., ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Αχαϊκή εκτός έδρας, αλλά με όλα τα ατού στη διάθεσή του θα παρατάξει το Πανόπουλο ο τεχνικός του Λάκης Αθανασόπουλος στη Μεσσήνη στο πολύ δύσκολο ματς κόντρα στον Πάμισο. Η ομάδα από τα ορεινά της Ηλείας δίνει για δεύτερη συνεχή αγωνιστική πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και στόχος της είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών ώστε να παραμείνει σε επαφή με την κορυφή.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΜΑΝΟΥΧΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ)
ΒΟΗΘΟΙ: ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ - ΑΡΓΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ)
http://www.ioniansports.gr
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.