Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ανακοινώθηκε η απόφαση οι Βρασιές πήραν το ματς κόντρα στον ΑΟ Εικοσιμίας με 3-0


Και επίσημα η Π.Ε. της ΕΠΟ κατακύρωσε τον αγώνα ΑΟ Εικοσιμίας - Βρασιές ΑΜΣ με 3-0 στη φιλοξενούμενη ομάδα. Το παιχνίδι είχε διεξαχθεί στις 6 Νοεμβρίου στις Κεραμειές της Κεφαλονιάς και είχε λήξει ισόπαλλο 1-1. Ένα λάθος όμως των γηπεδούχων που χρησιμοποίησαν χωρίς δόλο (άλλωστε ζήτησαν συγνώμη γι αυτό) τον ποδοσφαιριστή Τζωρτζάτο ο οποίος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, "υποχρέωσε" τους φιλοξενούμενους να καταθέσουν ένσταση την οποία και κέρδισαν.
Έτσι το παιχνίδι λογίζεται ως νίκη των Βρασιών με 3-0.

                            Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
 Με την υπ΄αριθμ. 287/24-11-2011 απόφασή της, δέχεται την ένσταση του σωματείου ΑΜΣ ΟΙ ΒΡΑΣΙΕΣ για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή του σωματείου ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ και κατακυρώνει τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ-ΑΜΣ ΒΡΑΣΙΕΣ της 06.11.2011 του πρωταθλήματος της Δ’ ΕΘΝΙΚΗΣ (6ου Ομίλου) υπέρ του Σωματείου ΑΜΣ ΟΙ ΒΡΑΣΙΕΣ με τέρματα 3-0. Επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ στο σωματείο ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΖΑΡΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΆΒΟ ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΚΟΥΔΗ. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ. ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ? ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ...... ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΠΛΑΙ.ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.Π Ρ Ω Τ Ο Φ Α Ν Η Σ ΠΟΙΝΗ. ΕΤΣΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ Γ ΕΘΝΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ .ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

τί λετε ρε ηλίθιοι ? ΜΠΡΑΒΟ να πείτε στον άνθρωπο και να αποδεχθείτε ότι η δύναμη που έχει είναι τεράστια.Οχι να είναι πίσω απο τον Δρακάτο για να τον πάτε. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΖΑΡΑΚΗ. ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΓΑΝΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ.