ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ (3 – 1) ΤΟΝ Α.Ο.Κ.Ι ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ


Το απόγευμα στο ΔΑΚ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ οι ομάδες του Α.Ο.Κ.Ι. και τον ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ μας πρόσφεραν  ένα αρκετά κακό ποδοσφαιρικό θέαμα, που δεν ανταποκρινόταν στης προσδοκίες ,ούτε του κόσμου (που ήταν αρκετός ) ποσό μάλλον αυτόν (που μεταξύ τους ήμασταν και εμείς ) που πίστευαν ότι αυτός ο αγώνας θα ήταν ντέρμπι.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστο , με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να αλλάξουν σωστά την μπάλα, και να την ταλαίπωρου, στο  κέντρο, που θύμιζε « μποτιλιάρισμα στην Κηφισίας». Το μόνο που Θα έχουμε να θυμόμαστε  από αυτό είναι τα δυο χαζά πέναλτυ που υπέπεσαν και τα δυο σωμάτια .  Στο 16΄ τα Διλινάτα άνοιξαν το  σκορ με πέναλτυ που εκτέλεσε εύστοχα ο Διον. Τζωρτζάτος μετά από μια αψυχολόγητη ενέργεια του Δημ. Πολλάτου όταν κατέβασε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή του και το έδωσε αμέσως ο διαιτητής κ. Γ. Λουκέρης.
     Στο 23΄ νέο πέναλτυ στον αγώνα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο αλλά για την ομάδα του Α.Ο.Κ.Ι. αυτή την φορά και αρνητικό πρωταγωνιστή τον Λάσκαρη. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Κανάκης για το 1-1 και την ισοφάριση για την ομάδα του.     
     Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς την μεγάλη φάση και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-1.
  
     Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τα Διλινάτα να δείχνουν  ορεξάτα . Και αυτό φάνηκε αμέσως, στο 48΄ όταν με δυνατό ευθύβολο σουτ του Ζαίμι μέσα από την περιοχή έδωσε προβάδισμα στα Διλινατα (1 – 2). από εκεί και περά τα  Διλινάτα πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο, ενώ από την άλλη ο Α.Ο.Κ.Ι απέκτησε αρκετά νευρά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παράγει ποδόσφαιρο. Αυτο το εκμεταλλεύτηκαν τα  Διλινατα με αποτέλεσμα να έρθει στο 71΄ το 3-1 ύστερα από διπλή ενέργεια και σουτ του Τσάκου. 
Σπουδαία ευκαιρία να μειώσει έχασε ο Α.Ο.Κ.Ι   στο 82΄ με τον Αλ. Πολλάτος όταν βρέθηκε  τε τα τετ  στέλνοντας την μπάλα άουτ δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι .
     Στο τέλος και συγκεκριμένα στο 90΄ λίγο έλειψε τα νεύρα να τινάξουν το παιχνίδι στον αέρα αφού   υπήρξαν ορισμένες αντεγκλήσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών που είχαν ως αποτέλεσμα την αποβολή με απ΄ ευθείας κόκκινη των Tanushaj και Μοσχονά από τον Α.Ο.Κ.Ι. και Κ. Τζωρτζάτου από τα Διλινάτα και την εισβολή φίλαθλων στον αγωνιστικό χώρο αναγκάζοντας τον διαιτητή Λουκερη (άψογος και αυτός και οι  επόπτες)   να διακόψει το παιχνίδι προσωρινά   .

  Οι συνθέσεις

Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ:Καλαφάτης, Μύρτο, Θ. Αναλυτής, Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Δημ. (79΄Κωνσταντάκης), Τζωρτζάτος Διον., Ζαίμι, Κουνάδης Γ. (44΄Τσάκος) Κουσαθανάς  (60΄ CHRSKIEL SEB.), Αναλυτής Γ., 

Α.Ο.Κ.Ι.:Μαρκαντωνάτος, Πολλάτος Διον. (55΄ Tanushaj), Κλειτογιάννης, Μπουγάς Ανδρ. (58΄ Πολλάτος Αλ.), Μεσοροπιάν Γερ., Μεσοροπιάν Θ., Κόμητας (62΄ Μπαζάρογλου), Πολλάτος Δημ., Κανάκης Γερ., Μοσχονάς Γ., Βουκελάτος Γιαν.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.