WATER POLO: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 12 - 5

Τελικά ο Ν.Ο. Αργοστολιού δεν κατάφερε να σπάσει το αήττητο σερί του Ολυμπιακού  και έχασε  με 12-5 στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών.
Οι παίκτες του Δ. Κρητικου είχαν εξαρχής πολύ δύσκολο έργο στην έδρα των «ερυθρολεύκων», αλλά πραγματοποίησαν ικανοποιητική εμφάνιση τηρουμένων των αναλογιών.
Ο αγώνας ξεκίνησε  δυνατά με τους «ερυθρόλευκους» στο πρώτο οκτάλεπτο της  αναμέτρηση να  διατηρούν  ανέπαφη την εστία τους, προηγήθηκαν με 5-0 στο τέλος της πρώτης περιόδου.
Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Ν.Ο.Α προσπάθησαν να αντιδράσουν σημειώνοντας τα πρώτα τους τέρματα στον αγώνα, αλλά ο Ολυμπιακός διεύρυνε το προβάδισμά του στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (8-2).
Στις αρχές του δευτέρου μισού της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι στο σκορ και έτσι οι περσινοί πρωταθλητές Ελλάδας παρέμειναν μπροστά στο σκορ με 10-4.
Στα τελευταία 8 λεπτά του αγώνα τα πάντα είχαν κριθεί και απέμενε να γίνει γνωστό μόνο το τελικό σκορ, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν τελικά με 12-5.
 Ακόμα να πούμε ότι υπήρχαν πολλές και έντονες διαμαρτυρίες προς τους Διαιτητές του αγώνα
από τον πάγκο του Ν.Ο.Α ορισμένες αποφάσεις και συγκεκριμένα για δυο «πεναλτυ» που έγιναν σε παίχτες του Ν.Ο.Α και δεν σφυρίχτηκαν.  Με αποκορύφωμα  την κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία που δέχτηκε καθήμενος στον πάγκο ο φουνταριστος του Ν.Ο.Α  Χάρης Χαραλαμπόπουλος. Το κακό είναι ότι την επομένη κρίσιμη αγωνιστική με το Παλαιό Φάληρο θα είναι τιμωρημένος.       Με τη νίκη του αυτή ο Ολυμπιακός παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας το απόλυτο με τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.
Ολυμπιακός-Αργοστόλι   12-5
Τα 8λεπτα: 5-0, 3-2, 2-2, 2-1.
Διαιτητές: Κατσαρός, Θωμάς.
Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Φουντούλης 7, Μπλάνης 2, Κολόμβος 1, Μουρίκης 1, Κατρουζανάκης 1.
Ν.Ο Αργοστολίου  (Δημήτρης Κρητικός): Δουδέσης Ε. 3, Χαραλαμπόπουλος 1, Αναστασιάδης 1.

Αποτελέσματα (4η αγωνιστική) 
Την «έκπληξη» ο Πανιώνιος με Χίο
Το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής στη Νέα Σμύρνη έληξε ισόπαλο με 9-9, με τον Πανιώνιο να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση και να παίρνει τον βαθμό από την Χίο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.
Οι «πάνθηρες» δεν είχαν στη διάθεσή τους τον Μάριο Καπότση, αλλά με «όπλο» τους τις επιθέσεις στην κόντρα, αφού τα πέντε από τα εννέα τέρματα σημειώθηκαν με αυτόν τον τρόπο και τον πορτιέρο Κώστα Φλέγκα να είναι σε καλή μέρα, οι  παίκτες του Πανιωνίου πήραν το βαθμό της ισοπαλίας.
Τα 8λεπτα: 2-3, 2-2, 2-2, 3-2.
Τα γκολ για τον Πανιώνιο σημείωσαν οι: Παπαδόγκωνας 4, Μιμίδης 2, Κόττεριλ 1, Μιτελούδης 1, Κουκής 1.
Για την Χίο σκόραραν οι: Ντόσκας 4, Θεοδωρόπουλος 2, Βλοντάκης 1, Μιράλης 1, Κανδιόγλου 1
Σαν σε προπόνηση η Βουλιαγμένη
Οι «μπέμπηδες» επικράτησαν εύκολα με 13-5 του ΝΟ Πατρών στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής
Εύκολο έργο είχε η Βουλιαγμένη που επιβλήθηκε του ΝΟ Πατρών με 13-5 σε ένα παιχνίδι που δεν χωρά ανάλυση, λόγω της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων.
Να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν χωρίς τον Χρήστο Αφρουδάκη που εκτίει την ποινή του από το ματς με την Χίο.
Τα 8λεπτα: 4-1, 2-0, 5-2, 2-2.
Τα γκολ για την Βουλιαγμένη πέτυχαν οι: Βουλγαράκης 3, Μυλωνάκης 1, Βλαχόπουλος 4, Γούνας 2, Τίγκας 1, Ελμισιάν 1, Κοντογιώργος 1.
Για τον ΝΟ Πατρών σκόραραν οι: Φιλίποβιτς 3, Κοντάκος 1, Κανελλόπουλος 1.
Τεστ ενόψει Ευρώπης ο Παναθηναϊκός
Ξεμούδιασμα ήταν για τον Παναθηναϊκό το ματς με τον Εθνικό, του οποίου επιβλήθηκε με 13-4 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.
Εύκολο απόγευμα πέρασε η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού που επιβλήθηκε του Εθνικού με 13-4, χωρίς να χρειαστεί να πιάσει υψηλά στάνταρ προπόνησης. Οι «πράσινοι» στρέφονται πλέον, στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για το Γιούροκαπ το οποίο έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.
Τα 8λεπτα: 4-1, 6-0, 1-2, 2-1.Διαιτητές: Δαμιανάκης, Μικεδάκης.
Παναθηναϊκός (Φάνης Κουντουδιός): Στελλάτος 1, Κόχειλας Ν. 1, Αλιχανίδης 2, Αφρουδάκης Γ. 3, Αφρουδάκης Ζ. 1, Δερμιτζάκης 1, Τσόκας 3, Φαναριώτογλου 1.

Εθνικός (Δημήτρης Μαυρωτάς): Πετρόχειλος 1, Γκιάλης 1, Ένλο 2.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββατου , και οι διαιτητές: 
Σάββατο, 22/10
Κολ. Πτολεμαϊδας, 16.30:  ΠΑΟΚ – ΝΟ Καλαμακίου (Αδαμάσογλου, Αχλαδιώτης)
Κολ. Π. Φαλήρου, 17.45: Παλαιό Φάληρο – ΝΟ Χανίων (Σταυρόπουλος, Κουρτίδης)
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.