WATER POLO :Η μεταγραφική περίοδος στην Α1

Μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου έχουν περιθώριο οι ομάδες της Α1 πόλο ανδρών προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις μεταγραφές τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΕ αναφορικά με την μεταγραφική περίοδο 2010-11 έχει ς εξής:

«Στο διάστημα από 20 Ιουλίου έως 10 Σεπτεμβρίου 2011 θα γίνουν οι μεταγραφές στην Α1 Ανδρών, σε όλες τις κατηγορίες (απραξίες, ελευθέρας, υποσχετικές, αποδεσμεύσεις). Ο καθορισμός της μεταγραφικής περιόδου, στις πιο πάνω ημερομηνίες, γίνεται λόγω της έγκαιρης δήλωσης, της σχετικής λίστας παικτών των Σωματείων στη Len, για τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Σημειώνεται ότι, στην πιο πάνω χρονική περίοδο, τα σωματεία της Α1 πρέπει να πραγματοποιήσουν τις μεταγραφές τους σε ότι αφορά αθλητές που θα εντάξουν στην δύναμη τους, ως και τους αθλητές που θα παραχωρήσουν σε άλλο σωματείο της ίδιας κατηγορίας. Για τους αθλητές τους που θα παραχωρήσουν σε σωματεία άλλων κατηγοριών, ισχύον οι ημερομηνίες μεταγραφών που ορίζονται από τον σχετικό κανονισμό της ΚΟΕ».
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.