Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ :ΑΥΡΙΟ 20:00 ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ «Σε δυο δόσεις διεξάγεται η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών».

Αύριο Τρίτη θα γίνουν τέσσερα ματς και το ερχόμενο Σάββατο τα υπόλοιπα δυο που θα ολοκληρώσουν και την τέταρτη στροφή του φετινού συναρπαστικού μαραθώνιου.

Αύριο ο  Ν.Ο Αργοστολίου φιλοξενείτε από τον πρωτοπόρος Ολυμπιακό στον Πειραιά σε μια αναμέτρηση με ακλόνητο φαβορί της αναμέτρησης  τους  ερυθρόλευκους.  Μπορεί η ομάδα της Κεφαλονιάς να έχει ανεβασμένη ψυχολογία μιας και την περασμένη αγωνιστική πέτυχε ιστορική νίκη απέναντι στον Πανιώνιο.  αλλά η διαφορά δυναμικότητας είναι τέτοια που λογικά η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα έχει τον πρώτο λόγο.
Ο μόνος που θα απουσιάζει από τον Ν.Ο.Α  θα είναι ο τραυματίας Γιώργος Κατσιγιαννης  Aπο την ομαδα του Ολυμπιακου θα απουσιάζει ο τραυματίας Βαγγέλης Δελακάς

Ένα από τα πιο σημαντικά ματς θα γίνει στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης. Ο νεανικός Πανιώνιος υποδέχεται το ΝΟ Χίου που φέτος για πολλούς είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Οι πιθανότητες είναι φυσικά υπέρ της νησιώτικης ομάδας αλλά οι κυανέρυθροι είναι ομάδα που μπορούν να κάνουν ζημιές φέτος, ειδικά μέσα στην έδρα τους.



Ο ΝΟ Βουλιαγμένης, μετά την ισοπαλία στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Χίο, υποδέχεται στο Λαιμό το ΝΟ Πατρών και λογικά θα έχει εύκολο έργο απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Γιαννουρή που θα αγωνιστεί χωρίς άγχος καθώς στις 3 πρώτες αγωνιστικές έχει κερδίσει τα ματς που έπρεπε.

Τέλος στο κλειστό κολυμβητήριο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τον Εθνικό που στους πρώτους του 3 αγώνες έχει ισάριθμες ήττες δείχνοντας ότι έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

Η 4η αγωνιστική ολοκληρώνεται το Σάββατο με τα ματς ΠΑΟΚ- ΝΟ Καλαμακίου και Παλαιού Φαλήρου- ΝΟ Χανίων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης ημέρας, και οι διαιτητές: 
 Τρίτη (18/10)


Κολ. Νέας Σμύρνης, 18.00: Πανιώνιος – ΝΟ Χίου (Μπιράκης, Μπουδραμής)

Κολ. ΝΟΒ, 19.00: ΝΟ Βουλιαγμένης – ΝΟ Πατρών (Σκαλοχωρίτης, Ποσποτίκης)

Κολ. Εθν. Πειραιά, 20.00: Ολυμπιακός – ΝΟ Αργοστολίου (Κατσαρός, Θωμάς)

Κολ. ΟΑΚΑ, 20.30: Παναθηναϊκός – Εθνικός (Δαμιανάκης, Μικεδάκης)

Σάββατο, 22/10

Κολ. Πτολεμαϊδας, 16.30:  ΠΑΟΚ – ΝΟ Καλαμακίου (Αδαμάσογλου, Αχλαδιώτης)

Κολ. Π. Φαλήρου, 17.45: Παλαιό Φάληρο – ΝΟ Χανίων (Σταυρόπουλος, Κουρτίδης)

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.