Α.Ο.ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ:«Χρήσιμο ταξίδι για την ομάδα»



 
Με νίκη που σκόρπισε αισιόδοξα μηνύματα επέστρεψε ο Α.Ο. Εικοσιμίας από την Ζάκυνθο στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στο Τσιλιβί.
Η ομάδα μας επικράτησε με 3-1 και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, εν όψει της παρθενικής της συμμετοχής  της στη Δ’ Εθνική.
Αν συνυπολογίσει κανείς πως αυτή η φιλική νίκη επήλθε κόντρα σε μία ομάδα που την περσινή περίοδο είχε μία καθ΄ όλα αξιοπρεπή παρουσία στη Δ’ Εθνική, τότε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα αποκτά ξεχωριστή σημασία.

Ο πρόεδρος της Εικοσιμίας κ. Γιάννης Λυκούδης, αναφερόμενος στο ταξίδι στη Ζάκυνθο και το φιλικό με το Τσιλιβί, τόνισε:
«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Τσιλιβί για την άψογη φιλοξενία και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας και Νίκο Μαρίνο και επιφυλασσόμαστε για ανάλογη φιλοξενία όταν επισκεφτούν το νησί μας. Ήταν ένα πολύ χρήσιμο ταξίδι και θεωρώ ότι η τεχνική ηγεσία έβγαλε πολύτιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. Δεν παρασυρόμαστε από το αποτέλεσμα, άλλωστε πρόκειται για μια φιλική αναμέτρηση.  Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά προκειμένου να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Παράλληλα,  σχεδιάζουμε τη διεξαγωγή και νέου φιλικού με ομάδα της κατηγορίας».
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.