ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΤΣΙΛΙΒΗ ΜΕ (3-1) ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ

 ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ


ΤΣΙΛΙΒΗ
Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε στο γήπεδο του Πλάνου ο φιλικός αγώνας μεταξύ του ΑΟ Τσιλιβή και του ΑΟ Εικοσιμίας.
Η συνάντηση ανέδειξε νικήτρια ομάδα αυτή της Κεφαλονιάς με σκορ 3-1.
Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας έξυπνα με αντεπιθέσεις άφησαν στους γηπεδούχους την κυκλοφορία της μπάλας και "χτύπησαν" σε καίρια σημεία.
Με αιχμή του δόρατος... τον Πολλάκη ο οποίος σημείωσε και τα τρία γκολ της ομάδας του, ο ΑΟ Εικοσιμίας έδειξε αρκετά καλά στοιχεία ειδικά στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων.
Οι γηπεδούχοι φάνηκαν κουρασμένοι κι έχοντας αρκετές απουσίες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων των ποδοσφαιριστών, δεν κατάφεραν να βρουν διαδρόμους προς την εστία της Εικοσιμίας. Έτσι αναλώθηκαν σε πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου και ανούσια κατοχή μπάλας.
ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
31΄:     Ο Γεωργόπουλος κάθετη πάσα στον Πολλάκη που φεύγει στην πλάτη της άμυνας του Τσιλιβή και με διπλή προσπάθεια πλασάρει σημειώνοντας το 0-1
40΄:     Ο Σούρμπης κάνει τη σέντρα και ο Διαμαντής με πλασέ από το ύψος του ημικύκλιου της περιοχής ισοφαρίζει σε 1-1

57΄ Δυνατό σουτ Γερασιμάτου, από πλάγια θέση,  η μπάλα πέρασε άουτ.
60΄:     Ο Πολλάκης με πλασέ μέσα απ' την περιοχή σημειώνει το 1-2
62΄:     Μετά από σύγχυση της άμυνας του Τσιλιβή ο Πολλάκης σκοράρει ξανά και κάνει το 1-3

79΄ Δυνατό σουτ του Μποζιάνου, από πλάγια θέση, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
88΄ Φάση διαρκείας στην άμυνα της Εικοσιμίας με τον Μπουζιάνο να προσπαθεί (με τακουνάκι) να σκοράρει, αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν.
90΄ Ο Μαρίνος πάσαρε στον Μαρούδα αλλά στο ψηλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε η μπάλα πέρασε άουτ.

ΑΟ Τσιλιβή: (Πατρίκ Ενγκεμά): Κλάδης Β., Μποτώνης, Σοφός Δ., Βυθούλκας, Κλάδης Αγγ., Ντόβρος, Σούρμπης, Μαρίνος, Μαρούδας, Κάρδαρης, Διαμαντής. Αγωνίστηκαν ακόμη οι Χαρακτινός, Μπουζιάνος, Ψήφης και Μυλωνάς.

σκόραρε… Πολλάκ(η)ς

ΑΟ Εικοσιμίας (Δημήτρης Ζησιμάτος): Καραΐσκος, Κουλάκης, Πολλάκης, Μπούσι, Κορσιάνης Αντώνης, Τζωρτζάτος, Κουμαριώτης, Μαρκαντωνάτος, Αποστολάτος, Γεωργόπουλος, Γερασιμάτος. Έπαιξαν και οι  Άνινος, Κορσιάνος Π., Παπαϊωάννου, Σπανός, Βολτέρας, Χαραλαμπόγλου, Πλατανίτης, Λορεντζάτος, Πλατσατούρας.  

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

ΠΑΤΡΙΚ ΕΝΓΚΕΜΑ (ΤΣΙΛΙΒΗ): Σήμερα δεν πήγαμε καλά. Είδα πολλά αρνητικά στην ομάδα μας και αρκετά λάθη. Ο αντίπαλος στάθηκε πολύ καλά. Το βασικότερο είναι πως εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν κι αυτό είναι σημαντικό για το πρωτάθλημα της Δ΄ εθνικής. Οι απουσίες μας δεν αποτελούν δικαιολογία. Εγώ όμως δε μπορώ να κάνω κάτι γι αυτές.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΗΣΙΜΑΤΟΣ (ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ): Σήμερα δώσαμε μόλις το πρώτο μας φιλικό προετοιμασίας. Φτιάξαμε μια νέα ομάδα που μετέχει για πρώτη φορά στη Δ΄ εθνική. Είδα τις αδυναμίες μας αλλά και κάποια δυνατά στοιχεία μας. Το Τσιλιβή είναι έμπειρη ομάδα και νομίζω πως θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα. Σίγουρα και το σημερινό ματς δεν αποτελεί κριτήριο για τη μετέπειτα παρουσία των ομάδων. Έχουμε πολύ δρόμο και πολλή δουλειά μπροστά μας.   

Μικρά - Μικρά
*** Μόλις 14 παίκτες βρέθηκαν στο γήπεδο για την ομάδα του Τσιλιβή. Η ώρα της διεξαγωγής του αγώνα ήταν τέτοια που οι περισσότεροι εργάζονται σε τουριστικές επιχειρήσεις. Γι αυτό και ο τεχνικός της ομάδας Πατρίκ Ενγκεμά δεν τους είχε στη διάθεσή του.
*** Τέσσερις παίκτες της Εικοσιμίας αγωνιζόταν πέρυσι στη Δ΄ εθνική με τη φανέλα του Ολυμπιακού Κεφαλονιάς. Συγκεκριμένα οι Καραΐσκος, Πολλάκης, Τζωρτζάτος, Γεωργόπουλος. Και οι τέσσερις αναμένεται να βοηθήσουν αρκετά με την εμπειρία τους
*** Οι Αντώνης και Παναγιώτης Κορσιάνος είναι γιοι του προπονητή Νίκου Κορσιάνου ο οποίος μέχρι πέρυσι ήταν στις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Κεφαλονιάς/Ιθάκης. Επίσης έχει διατελέσει και προπονητής στον ΑΟ Εικοσιμίας. Έχει για πολλά χρόνια δουλέψει στις ακαδημίες της κεφαλλονίτικης ομάδας.
*** Πολλή δουλειά στη φυσική κατάσταση έχει κάνει ο προπονητής - γυμναστής Δημήτρης Ζησιμάτος. Η φυσική κατάσταση περιμένουν όλοι στην ομάδα να είναι το μεγάλο ατού
*** Αφόρητη ήταν η ζέστη στο πλαστικό του Πλάνου. Οι ποδοσφαιριστές των  δύο δεινοπάθησαν. Έβλεπαν και τις τουρίστριες με τις πετσέτες τους να πηγαίνουν στην παραλία (είναι 20 μέτρα από το γήπεδο η παραλία του Τσιλιβή) και χειροτέρευε η κατάσταση
*** Περίπου 150 άτομα είχε το γήπεδο παρά το ακατάλληλο της ώρας αλλά και τη ζέστη
*** Λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι ο πρόεδρος του Τσιλιβή, Νίκος Μαρίνος, τίμησε τον παλαίμαχο τερματοφύλακα Ντίνο Κυπριώτη, που βοήθησε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας την ομάδα. Ο Κυπριώτης αγωνίζεται στον Παναρτεμισιακό, τον οποίο ευχαρίστησε ο πρόεδρος για τη διευκόλυνση προς τον παίκτη και το σωματείο.
Ζάκυνθος: Τάσος Θεοδόσης - Ioniansports.gr  
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.