ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Στoν πρώτο τελικό για το πρωτάθλημα της Α`κατηγορίας η ομάδα της Εκοσιμιας κέρδισε εύκολα τα Ομαλα (3-1) κάνοντας το(1-0).
Ο αγώνας ήταν ένας μονόλογος των γηπεδούχων που προηγηθήκαν με (2-0) στο πρώτο μέρος με τον Στεφανατο να σκοράρει δυο τέρματα, και να χάνει  και πέναλτι με τον Αρντιντ. Και αν ο τερματοφύλακας τον Ομαλων δεν βρισκόταν σε καλή μέρα το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα δεν άλλαξαν, η Εικοσιμια κατάφερε να σκοράρει με τον Κορσιανο (3-0).Oι γηπεδούχοι έχαναν ευκαιρίες, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να κάνει πράγματα και θαύματα . Τα ομαλα μείωσαν το σκορ προς το τέλος του παιχνιδιού με τον Καπετανιο (3-1) όπου ήταν και το τελικό σκορ.

ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ:(Ζησιματος)Κουστουμπαρδης, Κουμαριωτης Χ, Μινετος, Κορσιανος Π(Δελακας), Κορσιανος, Στεφανατος, Αποστολατος,Μπουσι, Γερασιματος Α(Παπαϊωαννου), Γερασιματος Δ(Βιτωρος), Πλατσατουρας,  
ΟΜΑΛΑ:(Μεσολωρας).Αρτουρ, Μπαζαρογλου(Τσικος),Τσακαρισιανος, Τζωρτζατος, Παγουλατος, Χριστο, Μεταξας, Τσιμαρας(Καπετανιος), Ντοκο, Μπελτσωνας(Νεοφυτος), Αλ Γκαζαρ.         
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.