Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Με το... δεξί ο Μιρτσέκης στον πάγκο του Ολυμπιακού Κεφαλονιάς

Πιο θετικό ντεμπούτο στον πάγκο του Ολυμπιακού Κεφαλονιάς δε μπορούσε να κάνει ο νέος τεχνικός των νησιωτών, Νίκος Μιρτσέκης. 
Ο νεαρός προπονητής του Ολυμπιακού πήρε την εντολή από τη διοίκηση της ομάδας μόλις την περασμένη εβδομάδα να καθίσει στον πάγκο και να αναλάβει τις τύχες της.
Ντεμπούτο θα έκανε σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Εράνη Φιλιατρών, εντός έδρας. Μια ομάδα που "καιγόταν" για το τρίποντο της νίκης ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό. Οι νησιώτες έχοντας ελάχιστες ελπίδες για παραμονή έμοιαζαν εύκολο... σχετικά θύμα.
Όμως ο Νίκος Μιρτσέκης κατάφερε να μεταμορφώσει την ομάδα του προς το καλύτερο. Παίζοντας έξυπνα, με πολλή πίεση στην αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων και κλείνοντας τους διαδρόμους στα άκρα προς την εστία του έμπειρου Πραστέλα ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 2-0 κι έφτασε έτσι στους 17 βαθμούς.
Σίγουρα η προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα του Ολυμπιακού είναι μεγάλη και η παραμονή μοιάζει περισσότερο με θαύμα. Όμως άπαντες είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το τέλος και να αποκομίσουν όσα περισσότερα οφέλη μπορούν από την περιπέτεια του ταξιδιού... στη Δ΄ εθνική.
Μετά το ματς με την Εράνη ο κ. Μιρτσέκης δήλωσε στο ionionsportfm.gr: «Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε κάνει φέτος. Η ομάδα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό έτρεξε και έπαιξε πειθαρχημένα. Το πλάνο της ομάδας ήταν να μην δώσουμε χώρο στους αντιπάλους για να μην παίξουν από τα πλάγια, που από εκεί κάνουν όλο τους το παιχνίδι. Για αυτόν τον λόγο χρησιμοποίησα αυτό το σύστημα, για να σταματήσουμε την ανάπτυξη του παιχνιδιού τους με το συνεχόμενο πρέσινγκ. Δικαιούμασταν τη νίκη από την αρχή μέχρι το τέλος». 
Επόμενη πρόκληση για το Νίκο Μιρτσέκη και τους ποδοσφαιριστές του η Σπάρτη εκτός έδρας.  
*** O Nίκος Μιρτσέκης έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, του Άρη, του Ηρακλή, ενώ ξεκίνησε από τον Πανιώνιο. Μάλιστα, έχει κληθεί και στην Εθνική Ομάδα. Το 2003 αναχώρησε για Αμερική, όπου έπαιξε ποδόσφαιρο. Επέστρεψε στην Ελλάδα κι ανέλαβε τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Κεφαλονιάς, τον οποίο βοήθησε σαν παίκτης να βγει στη Δ΄ εθνική.  

πηγη: www.ioniansports.gr
Τάσος Θεοδόσης      
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.