Η ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΕ Α` ΚΑΙ Β` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

                                                                                             A`KATΗΓΟΡΙΑ
Το Σάββατο 11:30 ανοίγει η αυλαία της Α΄ κατηγορίας στη Ιθάκη με τον  αγώνα της 13ης αγωνιστικής μεταξύ της Προόδου και των Διλινάτων. Για τους Θιακούς είναι η τελευταία ευκαιρία για παραμονής μιας και ότι έρθει εκτός από νίκη αυτόματα  αποχαιρέτα την κατηγορία  δύσκολα λοιπόν τα πράγματα για την Πρόοδο. Από την άλλη τα Διλινάτα θέλουν  την ισοπαλία για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία, Το απόγευμα 15:30 της ίδιας μέρας στο Ε.Α.Κ/.Ε.Π.Σ.Κ.Ι τα  Ομαλά φιλοξενούν τον πρωτοπόρο Α.ο.κ.ι   με τους γηπεδούχους να παίζουν μόνο για την νίκη απέναντι στον αδιάφορο Α.ο.κ.ι. ώστε να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την είσοδο τους στα πλέει οφ. Τέλος την Κυριακή 15:30 στις Κεραμειές η Εικοσιμία αντιμετωπίζει την ήδη  υποβιβασμένη  Σάμη και θέλει νίκη που θα της εξασφαλίσει  την δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο αφού δεν έχει άλλο αγώνα μιας και η τελευταία αγωνιστική θα κάνει το ρεπό της

Β`ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Το Σάββατο 15:30 στις Κεραμειές ανοίγει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής με την Ανωγη να φιλοξενεί  την πρωτοπόρο της κανονικής περιόδου Εύγερο  σε ένα μάλλον εύκολο απόγευμα  για την Ευγερο. Από την άλλη η Ανωγη θέλει την νίκη ,«θαύμα» για να κερδίσει την παραμονή της.Την Κυριακή 11:30 στον Καραβομυλο  ο Πυλαριακός φιλοξενεί τον Οδυσσέα  και θέλει την νίκη για την  παραμονή του.
Από την μεριά του ο Οδυσσέας θα παίξει για την νίκη που θα του  εξασφαλίσει την  3η θέση. Την ίδια ώρα 11:30 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ο Πάγκεφαλληνιακος  αντιμετωπίζει τον Ηρακλή  σε ένα παιχνίδι  με σπουδαίο  βαθμολογικό  ενδιαφέρον  αφού με νίκη των γηπεδούχων εξασφαλίζουν την  δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου ενώ με νίκη οι φιλοξενούμενοι θα βρεθούν ακόμα πιο κοντά στα πολυπόθητα πλέει οφ. Και τέλος  το απόγευμα 15:30 στον Καραβόμυλο η Έρυσσο φιλοξενεί την Α.ε.κ  με τους Αργοστολιωτες να περνούν, εύκολα ή δύσκολα τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.