Το πρόγραμμα τις κατηγορίες της Α2`, Β` και Γ` ΕΣΚΑΗ

Το πρόγραμμα στην Α2
Για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΗ, ). Αύριο Σάββατο, θα διεξαχθεί στις 3μ.μ. η αναμέτρηση Ληξούρι-Αραχωβίτικα με διαιτητές τους Θεοδωρόπουλο-Υψηλάντη, Η ομάδα της Αμαλιάδας Υπερίων κοντράρεται με την πρωτοπόρο Αγυιά στις 6μ.μ. την Τετάρτη στο βοηθητικό του Δ. Τόφαλος, με διαιτητές τους Μπούσια-Ντίμο και η Γαστούνη παίζει αμέσως μετά, στις 8 μ.μ., στο ίδιο γήπεδο, με τις Ιτιές (σφυρίζουν οι Σοφιανόπουλος-Σταθόπουλος). Ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια θα διεξαχθούν την Τετάρτη και είναι τα εξής: 4.30-Ερμής-Σπόρτιγκ: Καμήτσος-Αναγνωστόπουλος, 8μ.μ.-Ήφαιστος-Γαλήνη: Λογοθέτης-Υψηλάντης, 8.30μ.μ.-Πρ. Ηλίας/ΠΑΟΚ-Αχαιός: Θεοδωρόπουλος-Αθανασόπουλος, 8.30μ.μ.-Πυρσός-Παναχαϊκός: Κρεσταινίτης-Καρπάνος.

To πρόγραμμα στη Β΄ ΕΣΚΑΗ
Την Κυριακή διεξάγεται  η 9η αγωνιστική της Β΄ ΕΣΚΑΗ ενώ αύριο θα πραγματοποιηθεί ο εξ αναβολής αγώνας μεταξύ της Κεφαλονιάς και της ΑΕΚ Κ. Παναγιάς, στις 11 το πρωί με διαιτητές τους Θεοδωρόπουλο, Υψηλάντη. Την Κυριακή στις 2.30μ.μ. στο «Αέθλιον», οι δύο ομάδες θα συναντηθούν εκ νέου για την 9η αγωνιστική,  με διαιτητές τους Καμήτσο, Αναγνωστόπουλο. Αμέσως μετά, στις 4μ.μ., στο ίδιο γήπεδο, το Βαρθολομιό θα υποδεχτεί τον Α.Σ.  ΣΦΗΚΑ με τους ίδιους ρέφερι,  ενώ στις 7μ.μ. ο Κρόνος Στρεφίου θα αντιμετωπίσει στο κλειστό των Ροϊτίκων τη Δύμη με τους Θεοδωρόπουλο, Κοτσίρη να διευθύνουν τον αγώνα. Στις 8μ.μ., στο βοηθητικό του «Δ. Τόφαλος», ο Δικέφαλος θα φιλοξενήσει τον Σείριο (σφυρίζουν οι Αθανασόπουλος, Κανελλόπουλος).

Το πρόγραμμα της Γ΄ ΕΣΚΑΗ
Για τον Α΄ Όμιλο της Γ΄ ΕΣΚΑΗ, την Κυριακή στη 1 το μεσημέρι στο «Αέθλιον»,  το Στρούσι θα φιλοξενήσει τη Σάμη, με διαιτητές τους Καμήτσο, Αναγνωστόπουλο. Στις 3 το μεσημέρι στο κλειστό του Πύργου, ο Πύργος ’99 θα αντιμετωπίσει τον Μυρσιναϊκό και στις 4.30μ.μ. στο ίδιο γήπεδο η Αλφειονίδα θα κοντραριστεί με τον Φιλαθλητικό. Ρέφερι των δύο παιχνιδιών στον Πύργο,  ορίστηκαν οι Αθανασόπουλος, Κανελλόπουλος. Ρεπό την 5η αγωνιστική έχει ο Αιγέας Γαστούνης.
πηγη:asist.gr
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.