Ο ΑΟΚΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΟΜΑΛΑ

Σε έναν αγώνα που ακουστήκαν πολλά γραφτήκαν ακόμα περισσότερα ο ΑΟΚΙ κέρδισε τα Ομαλα με 3 – 2 .
Στο πρώτο μέρος ο ΑΟΚΙ ήταν καλύτερος και προηγήθηκε με 2 – 0 έχοντας κερδίσει την μάχη του κέντρου έβγαινε  με καλύτερες προϋπόθεσης στην επιθέσει δημιουργώντας επικίνδυνες κατάστασης μπροστά στην  εστία τον Ομαλων. Και σε δυο από αυτές ευτύχησε να σκοράρει. Από την άλλη τα Ομαλο δεν μπορούσαν να βρουν τον τρόπω να επιτεθούν οργανωμένα με αποτέλεσμα να μην απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του ΑΟΚΙ, μόνο με ατομικές ενέργειες έκανε αισθητή  την παρουσία του.
Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν με τα Ομαλα να έχουν καλύτερα πατήματα και να ελέγχουν τον χώρο του κέντρου με συνέπια να κάνουν καλύτερες επιθέσεις και να πιέζου τον ΑΟΚΙ αρκετά με αποτέλεσμα να σημειώσουν δυο τέρματα και να φέρουν των αγώνα στα ίσια και επιπλέων να χάνουν ευκαιρίες αρκετά καλές για να προηγηθούν. Και εκεί που όλοι έχουν πιστέψει ότι ο αγώνας πάει για ισοπαλία στο 91`ο ΑΟΚΙ να σκοράρει σε μια αντεπίθεση και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα σε 3 – 2 .

ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ - ΔΙΛΙΝΑΤΑ 1 - 0
 
Στις Κεραμειές έγινε ενα  δυνατό παιχνίδι μεταξύ της Εικοσιμίας και  Διλινάτων με αποτέλεσμα  να βρει την Εικοσιμία νικήτρια με σκορ 1-0. Η Εικοσιμια ήταν ανώτερη
και κέρδισε διάρκεια.   
Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 35΄ ο Α. Μπούσι
Στο 88΄ τα Διλινατα διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του  Βαγγελάτου  από μαρκάρισμα αμυντικού της γηπεδούχου μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να δείχνει «παίζεται».
        
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ 4 - 1

Την Κυριακή το πρωί ο Παγκεφαλληνιακος φιλοξένησε τον Οδυσσέα στο ΔΑΚ Αργοστολιού όπου κε κέρδισε εύκολα με (4 – 1).
Τα γκολ:18`Ιγκλις 21`Κληρονομος ,27` 44`Προβολισιανος ,71`Μαρουδας .
Εδω να σημειώσουμε ότι η ομάδα του ΟΔΥΣΣΕΑ ήρθε με δεκαμελή αποστολή για να παίξει αυτών των αγώνα.  
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.