ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ: 2 - 1



Μία ακόμη νίκη πήρε στην έδρα του ο Ολυμπιακός, που επικράτησε 2-1 του Εθνικού Σαγεΐκων. Η ομάδα του Ν. Μηρτσεκη στάθηκε δυνατά στο γήπεδο έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και πηρε του πολύτιμους 3 βαθμους  Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 70΄ με κεφαλιά του Τζωρτζάτου. στο 78΄ ο Τζωρτζατος ,σταμάτησε την μπάλα με το χέρι μέσα στην μεγάλη περιοχή  και δέχτηκε τη κόκκινη κάρτα από τον Διαιτητή αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίχτες . την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο  Σπυρόπουλος και ισοφάρισε (1-1).  Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 90΄+5΄ ο  Αμούργης νικώντας με κοντινό σουτ τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων .
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ.: Καρασκος, Τανουσάι, Περιβολάρης, Τζωρτζάτος, Λούλουδας, Λαμπρόπουλος, Αμούργης, Βιτοράτος, Κανάκης (80' Καλαφάτης), Μπαρόζογλου (68' Αλεξανδράτος), Μοντεσάτος
ΕΘΝΙΚΟΣ Σ.: Σταθόπουλος, Πετρόπουλος, Κολλιόπουλος, Πυρής, Μπράτης, Μαγκαφάς (60' Λαθύρης), Ανδριέλος, Παρασκευόπουλος (18' λ. τρ. Μπακούλιας), Αποσκίτης, Σπυρόπουλος, Ασλανίδης.



Μετά την λήξη του αγώνα μερικοί οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν
φραστική επίθεση σε παίχτες και παράγοντες των φιλοξενούμενων. Η παρουσία της αστυνομίας λειτούργησε καταλυτικά χωρίς να δημιουργηθούν αλλά επεισόδια . κάνουμε αναφορά σε αυτό το γεγονός μιας και η ομάδα του kefaloniasportsNews παρακολούθησε τον αγώνα και το ότι συνέβη στο τέλος σε καμία περίπτωση δεν έγιναν εκτεταμένα επεισόδια όπως αναφέρουν  αθλητικά πατρινά sites ότι ήταν «Απαράδεκτη η συμπεριφορά των οπαδών του Ολυμπιακού, που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, έπειτα από την λήξη του αγώνα και επιτέθηκαν άνανδρα στους ποδοσφαιριστές του Εθνικού. Ευτυχώς δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί και δυστυχώς για ακόμη μία φορά η αστυνομική δύναμη ήταν μηδαμινή.» αυτοί οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς ουδέποτε εισηλθαν φίλαθλοι στον αγωνιστικό, ούτε επιτέθηκαν άνανδρα στους φιλοξενούμενους η παρουσία της αστυνομίας ήταν επαρκής και όπως ξανά είπαμε λειτούργησε καταλυτικά .
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.