Επιστροφή στις νίκες κόντρα στο Βαρθολομιό θέλει ο Α.Σ.Κ.

O Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά επιστρέφει στο «σπίτι» και μαζί θα επιδιώξει να επιστρέψει και στις νίκες. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει το Σάββατο 29 Ιανουαρίου στις 11.30 π.μ. το Βαρθολομιό και θα προσπαθήσει να διατηρήσει την έδρα της αήττητη, φτάνοντας στην 3η νίκη της στο πρωτάθλημα της Β ΕΣΚΑ-Η.

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν έλειψαν και από αυτή την εβδομάδα που διανύουμε, καθώς αμφίβολος για το παιχνίδι με το Βαρθολομιό είναι ο Νίκος Κουγιανός, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση. Απών από τις προπονήσεις εξακολουθεί να είναι ο Παναγιώτης Σαρρής, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό στους προσαγωγούς.

«Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να νικήσουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι και να κάνουμε και μία καλή εμφάνιση. Το χρωστάμε στον εαυτό μας, στον κόουτς και στον κόσμο» ήταν τα λόγια του Σάββα Κυριακίδη, που ήταν ο καλύτερος παίκτης του Α.Σ.Κ. στην ήττα από τον Κρόνο την προηγούμενη αγωνιστική.

Παράλληλα, μάχη θα δώσει και η παιδική ομάδα του Α.Σ.Κ., η οποία το Σάββατο 29 Ιανουαρίου θα αναμετρηθεί στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» (1 μ.μ.) με την αντίστοιχη της Απολλωνιάδας. 
πηγη:askefalonia.gr
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.