Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ: "S.O.S." και από τις Κροκεές - Κάλεσμα σε Γ.Σ. σωτηρίας στη Σπάρτη

Σε πολύ δύσκολη θέση έχουν περιέλθει οι δύο ομάδες της Λακωνίας που συμμετέχουν στη Δ΄ εθνική κατηγορία. Τόσο η Σπάρτη, όσο και οι Κροκεές εκπέμπουν "s.o.s", αφού είναι αμφίβολο αν θα συνεχίσουν στο πρωτάθλημα.
Κροκεες
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του www.ioniansports.gr, έτοιμοι να αποχωρήσουν από την ομάδα των Κροκεών είναι οι ποδοσφαιριστές: Γρηγορακάκης, Μαναριώτης, Τρανός, Σπηλιωτόπουλος, Χριστόπουλος, ενώ έχει ήδη αποχωρήσει ο Νικολακάκης.
Τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα των Κροκεών δείχνουν αξεπέραστα κι αν δε βρεθεί κάποια λύση άμεσα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχουν αρνητικές και πολύ δυσάρεστες εξελίξεις.
Στο μεταξύ, σύμφωνα και πάλι με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, παρελθόν αποτελεί από τη Σπάρτη και ο Γάτζος, ενώ επέστρεψε να αγωνιστεί στην ομάδα ο 39χρονος (!) Νίκος Πρίμπας, ο οποίος απείχε 7 χρόνια από ομάδες Δ΄εθνικής.
Σπαρτη
Τα πράγματα είναι εξίσου δύσκολα και στη Σπάρτη, ενώ ο υπό παραίτηση πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Νικόλαρος καλεί τα μέλη και τους φίλους του σωματείου σε έκτακτη και ανοιχτή γενική συνέλευση που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στις έξι το απόγευμα στην αίθουσα του παλιού δημαρχείου Σπάρτης. Σκοπός της συνέλευσης, σύμφωνα με τον Νικόλαρο, είναι "η ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων για το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η ομάδα μετά την οργανωμένη σπορά ψευδών ειδήσεων, που είχαν ως αποτέλεσμα τη μη προσέλευση του φίλαθλου κόσμου και ως εκ τούτου την οικονομική υπονόμευσή της, παρόλο που μέχρι σήμερα δεν υπήρχε πρόβλημα και οικονομικό άνοιγμα. Επειδή κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις απαιτείται νέα πρόσωπα να αναλάβουν πρωτοβουλίες σας καλούμε όλους να δώσετε το παρών και να δείξετε έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αγάπη σας για την ομάδα μας"
πηγη:www.ioniansports.gr
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.