ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΑ , ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟ





κοκκορας/τσαγκος σε μονομαχία  
Με τους ήχους από τον ύμνο του Champions League να ακούγονται από τα μεγάφωνα στο γηπέδου του Καραβολυλου  τον κόσμο να χειροκροτεί έκαναν την εμφάνιση τους οι δυο ομάδες του Τσαγκου και του Κοκκορα στα πρότυπα του Champions League. Στηθήκαν στο κέντρο του γηπέδου για την καθιερωμένη χειραψία με τα πειράγματα να δίνουν και να περνούν τόσο μέσα όσο και στους θεατές που ήταν αρκετή. Το διαιτητικό τρίο με τους Βουτσινα Ν, Βουτσινα Α (μαθητευόμενο)και Τουλατο Π (ΣΔΠ. Καρδίτσας ) να είναι σε μεγάλα κέφια και να δίνει τα κουκούτσια αλλά και την φλούδα στην ομάδα του κοκκορα .Τους παλαίμαχους να είναι έτοιμη να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να μας κάνουν να θυμηθούμε τότε που μεσουρανούσαν στα γήπεδα της Κεφαλονιάς, με τους δυο πρωταγωνιστές να έχουν αγωνιά για το αποτέλεσμα. Ο αγώνας ξεκίνησε και στο πρώτο λεπτό οι ομάδα του Κόκκορα άνοιξε το σκορ με τον Καψογιωργο Σ 1-0 που μας έδηξε ότι ακόμα μπορεί και τον κοκκορα να το πανηγύριζη  έξαλα. Ώμος δεν πέρασε αρκετή ώρα και οι ομάδα του τσαγκού να ισοφάριση στο 16` με έναν ακόμα παλαίμαχο Βαλλατο Γιαν (1-1) μετά από τέσσαρα λεπτά και συγκεκριμένα στο 20` ξαναπερνει  κεφάλι ο κοκκορας(2-1) με τον αξεπέραστο Π Δρακουλογκονα (μέγα φορ στην εποχή του ).Και λίγο πριν τελείωση το πρώτο μέρος έρχεται η ισοφάριση από τον Αυγερινο 44`  με σκορ ημίχρονου  (2-2).
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την ομάδα του τσαγκου να είναι καλύτερη αλλά να μην μπορεί να βρει δίχτυα κάτι που έκανε ο κακκορας στο 88` με τον Καλλιβωκα Κ (3-2) όπου ήταν και το τελικό σκορ εδώ που τα λέμε πώς να έχανε οι ομάδα του κοκκορα με τους διαιτητές να σιγοντάρουν και σε μεγάλα κέφια τον θρυλικό ΖΕΠΟ αν και έχεις λίγα κιλακια παραπάνω  ααα ρε ΒΑΣΙΛΗ μου λείπεις από τα γήπεδα .Μετά το τέλος του αγώνα τα κάρβουνα πήραν φωτιά και τα σουβλάκια είχαν την τιμητική τους  και φυσικά ο χαβαλές περίσσευε όπως περίσσευε και η ευαισθησία  από τους διοργανωτές αυτής την όμορφης εκδήλωσης που έγινε για να μαζευτούν χρήματα για το ορφανοτροφείο Αργοστολιού. Μπράβο και του χρόνου παιδιά να είστε καλά για να μας δώσετε χαρά και γέλιο.           
              
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.