Η ΕΥΓΕΡΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ (ΑΕΡΑ)


Στα Τζανατα ο Ηρακλης και Ευγερος προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο αλλά ο άνεμος να μην τους αφήνει.
Το πρώτα μέρος ξεκίνησε με την Ευγερο να προσπαθεί να κερδίσει το κέντρο αλλά ο Ηρακλής να κοντράρει . Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα χάθηκε για τους γηπεδούχους.
Η Ευγερος απάντησε και προς το τέλος του ημιχρόνου  επέτυχε να ανοίξει το σκορ (0-1).  Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και με τον αέρα να δυναμώνει  ο ρυθμός του αγώνα έπεσε το παιχνίδι έγινε ανιαρό και κουραστικό για τους θεατές και τους παίχτες. Και προς το τέλος του αγώνα η Ευγερος διπλασίασε τα τέρματα (0-2) της με τον αγώνα να τελειώνει με νικήτρια την Ευγερο.
  ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ: (Κώστας Βανδώρος), Άννινος, Καμπίτσης, Ρασσιάς (88 Αγγελάτος), Φ. Μεταξάς, Σπαθής. Οδ. Μεταξάς (78 Γιαννάκης), Κουτσουμπάρδης, Στ. Κορκός, Στάβερης, Μαράτος, Βαβάσης (57 Γερ. Κορκός).
ΕΥΓΕΡΟΣ: (Ρέτζι Γκόνι), Λ. Καλαφάτης, Θ. Καλαφάτης, Π. Αγγελόπουλος, Τανούσι, Βεκερίδης, Κωνσταντακάτος, Ερμάλ (77 Καλογεράτος), Δρόσσος (53 Τριανταφύλλου), Κόλλιας (84 Σ. Καλαφάτης), Αντωνάτος, Μαρκαντωνάτος
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.