ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ Ν.Ο.Α ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΙΣ Α2


Το τμήμα Υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου σας ενημερώνει ότι, κατά τη διεξαγωγή του 5ου Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών  (όπως σας είχαμε αναφέρει στο προηγούμενο δελτίο τύπου), πραγματοποιηθήκε  στις 26-28/11/2010 με μεγάλη επιτυχία.   
Οι ομάδες που συμμετείχαν είχαν χωριστεί σε δύο Ομίλους .  Στον Α' όμιλο  στον οποίο ανήκε η ομάδα μας συναγωνιστήκαμε με τον ΗΡΑΚΛΗ Γ.Σ,  τον ΤΡΙΤΩΝ Αμαρουσίου, τον Κ.Ο.ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΛΙΣΣΙΩΝ (Κ.Ο.Π.Ι.) και τον ΙΛΥΣΣΙΑΚΟ.   Στον όμιλό μας καταταγήκαμε 1οι με 2ο τον  Κ.Ο.Π.Ι..   και έμειναν εκτός ο Τρίτων Αμαρουσίου, Ο Ηρακλής  και ο Ιλλυσιακός.   Στο Β' Όμιλο 1ος κατετάγει το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ με 2η τη Γλυφάδα και έμειναν εκτός τα Χανιά, η Κέρκυρα και ο Βόλος.
            Το παιχνίδι της τελικής κατάταξης  μεταξύ των δύο πρώτων, έγινε την Κυριακή 28/11/10 στις 18:30μ.μ. Στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας  και ο Σύλλογός μας τερμάσισε 2ος με σκόρο 12-13.  Το αποτέλεσμα αυτό, οφείλεται στο γεγονός ότι, μερικοί αθλητές μας ήταν απόντες, οι δε υπόλοιποι  έχουν ανάγκη μεγαλύτερης προσοχής στο τελείωμα μιας φάσης, δηλαδή, μας λείπουν οι λεπτομέρειες.  Είμαστε πεπεισμένοι ότι μετά από αυτή τη δοκιμασία θα ξεπεράσουμε τα μικρά προβλήματα που έχουμε και με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου στις 08/01/2011 του Πρωταθλήματος Α2 Εθνικής Κατηγορίας , θα είμαστε έτοιμοι, ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των αγωνιστικών.
            Τα αποτελέσματα των συναντήσεων είναι όπως παρακάτω:
Παρασκευή 26/11 ώρα 10:00π.μ. ΙΛΙΣΣΙΟ κολυμβητήριο ΝΟΑ – ΙΛΥΣΣΙΑΚΟΣ  6-6
“”          “”          21:00μ.μ.          “”          “”          ΗΡΑΚΛΗΣ – ΝΟΑ 3-13
Σάββατο  27/11    ώρα 21:00μ.μ.  “”          “”          ΝΟΑ – ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡ. 8-7
Κυριακή 28/11   10:00π.μ. “”       “”          Κ.Ο.Π.Ι.- ΝΟΑ 8-10
“”          “”          18:30μ.μ. ΚΟΛ.  ΓΛΥΦΑΔΑΣ  Ν.Ο.Α.- ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Γ.Σ. 12-13(Τελικός)
            Έτσι λοιπόν, το Περιστέρι κατέκτησε την 1η θέση στο Τουρνουά,  την 2η θέση πήρε ο Όμιλός μας και την 3η κατέκτησε ο Κ.Ο.Π.Ι.  Ο οποίος νίκησε τη Γλυφάδα  με 1 γκόλ διαφορά  και ήταν 2η στον Όμιλό της.
            Τέλος, επαναλαμβάνουμε στους φίλους μας ότι στις 08/12/2010 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αργοστολίου, γίνεται η έναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας Υδατοσφαίρισης, με 1ο παιχνίδι μεταξύ των ομάδων Ν.Ο.Α.- Κ.Ο.Π.Ι..  Ο νικητής αυτών θα αγωνιστεί  μετά από κλήρωση με ομάδα της Α1 Εθνικής.
            Τέλος  εφιστούμε την προσοχή σας ότι, στο επόμενο δελτίο τύπου θα παρουσιάσουμε τόσο τα ονομάτα των αθλητών μας, όσο και όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα των παιχνιδιών 2010-2011 τα οποία κληρώθηκαν το Σάββατο 27/11/2010. 
                                                                                                            Από το .Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.