Αναχώρησε για την Βιέννη





Η αποστολή της Εθνικής ομάδας αναχώρησε το πρωί της Τρίτης με προορισμό την Βιέννη ενόψει του φιλικού αγώνα της Τετάρτης με την Αυστρία. Ο Φερνάντο Σάντος ετοιμάζεται να δώσει ευκαιρίες στα νέα πρόσωπα που έχουν κληθεί και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας των προκριματικών του "EURO 2012" τον επόμενο χρόνο. Αναφορικά με την επιλογή του Φερνάντο Σάντος να καλέσει πολλά νέα πρόσωπα, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας είπε:"Δεν μπορώ εγώ να κρίνω τις επιλογές του προπονητή, αλλά με χαροποιεί ότι δίνονται ευκαιρίες σε νέα παιδιά".Τέλος ο πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε ότι παρέλαβε το σχέδιο ανάπτυξης των Εθνικών ομάδα από τον ομοσπονδιακό τεχνικό που όπως είχε τονίσει και ο Φερνάντο Σάντος θα συζητηθεί στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας. Υπενθυμίζεται
  ότι οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι: Τζόρβας, Κωνσταντόπουλος, Φωτάκης, Μόρας, Παπασταθόπουλος, Κονέ, Τοροσίδης, Βύντρα, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σιόβας, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Καφές, Μάκος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Χριστοδουλόπουλος, Γεωργιάδης.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.