Οι δίδυμες μασκότ του Euro 2012


Οι μασκότ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου του 2012, το οποίο θα συνδιοργανώσουν η Πολωνία και η Ουκρανία, παρουσιάστηκαν επίσημα σήμερα (16/11) στη Βαρσοβία, παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών της UEFA και των δύο ομοσπονδιών.
Οπως συνέβη και στην αντίστοιχη διοργάνωση του 2008, που φιλοξένησαν η Αυστρία και η Ελβετία, πρόκειται για δύο "αδέλφια" ποδοσφαιριστές, ντυμένους στα χρώματα των εθνικών ομάδων των δύο διοργανωτριών χωρών: κόκκινο και λευκό για την Πολωνία, μπλε και κίτρινο για την Ουκρανία.

Τον σχεδιασμό είχαν αναλάβει, όπως και στις προηγούμενες δύο διοργανώσεις, τα στούντιο της εταιρείας "Γουόρνερ". Σε ό,τι αφορά τα ονόματα των δύο μασκότ, τίθενται σε διαδικτυακή ψηφοφορία μέσω της ιστοσελίδας της UEFA και θα ανακοινωθούν στις 4 Δεκεμβρίου. Οι φίλαθλοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από τα δίδυμα Σλάβεκ-Σλάβκο, Σιέμκο-Στρίμκο και Κλέμεκ-Λάντκο.Πηγη:SportNooz.gr
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.