ΜΑΓΚΕΣ ΣΑΜΙΚΟΙ

Από την αρχή του πρώτου ημιχρόνου έδειξε ξεκάθαρα ποια θα είναι η πρωταγωνίστρια. Η ΣΑΜΗ δεν άφησε χώρο στον αντίπαλο έπαιξε γρήγορα με πάθος και  με μαγκιά. Έκανε δυο καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί και στο 40` ο ΖΗΣΙΜΑΤΟΣ  άνοιξε το σκορ, με τα ΟΜΑΛΑ να μην μπορούν να κάνουν κάτι αξιοσημείωτο μέχρι την λήξη του ημιχρόνου. Στο δεύτερο, το παιχνίδι δεν άλλαξε, η Σαμη έλεγχε  το ρυθμό και έκανε τρεις αρκετά καλές ευκαιρίες για να τελείωσει το ματς νωρίτερα. Από την άλλη μεριά τα ΟΜΑΛΑ σε κανένα σημείο του ημιχρόνου δεν έδειξε ότι μπορεί να κάνει κάτι καλό. Το τέλος του αγώνα βρήκε νικητές τους Σαμικούς (1-0). Να σημειώσουμε ότι ο διαιτητής του αγώνα απέβαλε τον προπονητή της Σαμης κύριο Μιχαλάτο γιατί διαμαρτυρήθηκε

ΟΜΑΛΑ: (Σταύρος Τραυλός) Αρτούρ, Μπαζάρογλου (58 Τζιβράς), Μεταξάς (68 Νεόφυτος), Τζάκης, Πρέντζας, Χρίστο Σ., Αλ Γκαζάρ, Ντόκο Ερ., Παπαχρυσανθάκης, Ταβιανάτος (46 Μπάμπης).
ΣΑΜΗ: (Ευάγγελος Μιχαλάτος), Μωραΐτης, Νικολοβιένης, Ζησιμάτος, Δευτεραίος, Καππάτος, Αλυσανδράτος, Βαλλάτος, Τουλάτος, Αμούργης, Μετάι (46Αμούργης Αρ.) Καλλιβωκάς (46 Άννινος).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.