ΑΝΩΓΗ – ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ 1-1


Ισόπαλο ήρθε το ματς  ανάμεσα σε Ανωγή και Πυλαριακο , σε ένα παιχνίδι χαμηλό ποιοτικά χωρίς πολλές ευκαιρίες και κύριος να παίζετε στο χώρο του κέντρου .
Η Πυλαρος προηγήθηκε στο καλημέρα του αγώνα με ένα σουτ στο 2΄του αγώνα από τον Αλυσανδράτο Μ και η μπάλα να χτυπά το οριζόντιο δοκάρι του Κατερελου και στην συνεχεία να καταλήγει  γκολ .
Το παιχνίδι εξελίχθητε σε μια μονομαχία στο χώρου του κέντρου και να επικρατή κάπως καλύτερα η Ανωγη χωρίς όμως να δημιουργεί κλασική ευκαιρία για να ισοφάριση . Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενη προσπάθησαν να κρατήσουν το υπέρ του αποτέλεσμα και να κλείνονται στην άμυνα αφήνοντας στην Ανωγη προσπαθείες να ισοφάριση το παιχνίδι. Κατά διαστήματα και ο Πυλαριακός πίεσε την άμυνα της Ανωγης χωρίς όμως να το καταφέρει κάτι που έκανε η Ανωγη στο  85’ μετά από φάση διάρκειας στα καρέ του Πυλαριακου και τον Δημητρίου της Ανωγης να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα . Στην συνέχεια του παιγνιδιού μετά από επίθεση των Γηπεδούχων υπήρξε ένταση μεταξύ του Δημητρίου και Γασπαρη με τον πρώτο να δέχεται την Δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Διαιτητή Σκαλτσή για χτύπημα εκτός φάσης στο 89΄, η πρώτη ήταν για επικίνδυνο παιχνίδι στο 35,΄και να παίρνει το δρόμο προς τα αποδυτήρια 2΄νωριτερα από τους συμπαίκτες του .

ΑΝΩΓΗ (Μοσχονας Π)
Κατερελος Λ, Αδηλινης Χ, Κουρουκλης Ν, Γιακουμάτος Κ, Ζαφειράτος Ν, Κοντογιαννατος Σ(73΄Φραγκισκατος ), Αντοωνοπουλος Κ., Καλεντζος Χ(22΄Δημητριου), Αναλυτης Γ. Μπενατος Γ(46΄Ματζουρατος ), Ρουχωτας Π

ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ(Σακκης Μ)
Σολαδατος Σ, Ποταμιανος Α, Κουλουμπης Α(43΄ΓΑσπαρης Α ), Καρουσος Π, Σολδατος Δ, Γονατας Ν(50΄Σταμουλης ), Σταμουλης Π, Μιχελης Ε(70΄Γασπαρης Ν), Αλυσανδρατος Μ, Σολδατος Γ, Γονατας Ε

Κιτρινες καρτες δεχτηκαν για την Ανωγη
Αναλυτης , Δημητριου , Αντωνοπουλος
Και για τον Πυλαριακο οι:
Σταμουλης , Αλυσανδρατος , Γασπαρης .Σταμουλης Ν

Διαητητης Σκαλτσης με βοηθους Βουτσινά και Σπανοπουλο
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.