ΔΙΛΙΝΑΤΑ - ΟΜΑΛΑ. Μοίρασαν εντυπώσεις


Με την σέντρα του παιχνιδιού και μετά τα πρώτα 10 λεπτά φανήκαν οι διαθέσεις των ομάδων , με τα Διλινάτα να έχουν το κύριο λόγω στο χώρο του κέντρου . στο 11 του αγώνα πραγματοποιούν την πρώτη καλή φάση  του αγώνα με τον Ευαγγελάτο να πλασάρει ωραία κα με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ .
Τα Ομαλά προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιγνίδι δημιουργώντας δυο ευκαιρίες . Η πρώτη με τον Παπαχρυσανθάκη από καλή θέση να κάνει ένα σουτ αλλά η μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι .Η δεύτερη με τον Σωτηρ Χ. που βγείκε  τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων , αλλά το πλάσε του να χτυπά στον τερματοφύλακα .  
Στην συνεχεία τα Διλινατα είχαν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ με καλύτερη αυτή του Τζωρτζατου με εκτέλεση φαουλ να ανοίγει το τοίχος τον Ομαλών και η μπάλα να περνά μόλις άουτ .
Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν καλυτέρα τα Ομαλά και να ανοίγουν το σκορ στο 50 με τον Σωτηρ υστέρα από πασά του Παπαχρυσανθακη . Άμεση ήταν η αντίδραση των Γηπεδούχων και στο 53 ισοφαρίζουν το παιγνίδι μετά από λάθος του τερματοφύλακα Αρτουρ με τον Κοντίνη να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα .
Από κει και πέρα τα Διλινατα ανέβασαν ρυθμό και χάσανε πολλές ευκαιρίες γι να βρεθούν μπροστά στο σκορ αλλά ο Αρτουρ Ιβαν να κάνει ένα πολύ καλό παιγνίδι με εξαιρετικές επεμβάσεις στο τέρμα του και να μην αφήνει περιθώρια στους γηπεδούχους
Η διαιτησία του κ Βουτσινά ήταν πολύ καλή και κράτησε τις ισορροπίες του παιγνιδιού χωρίς πολλές διαμαρτυρίες . το ίδιο καλοί ήταν και οι βοηθοί κ.κ. Ζαμπαυτης Θ.και Κωστοπουλος Σ. με τον δεύτερο να ελέγχεται στο 65 για μια φάση off side  κατά των φιλοξενούμενων .

ΔΙΛΙΝΑΤΑ: (Φωής Β.), Παπαδημητρίου, Λάσκαρης,Τζωρτζάτος , Αναλυτής, Χαραλαμπόγλου, Ευαγγελάτος, Τζωρτζάτος Δ, Κοτίνης (62 Ντριτάν), Κατσούρης,Τζωρτζάτος Χρ, Κουσαθανάς (62 Μισίκα).

ΟΜΑΛΑ: (Μεσωλορας Γ), Αρτουρ Ι,Τζάκης, Μεταξάς, Τζωρτζάτος Κων. (49 Κουνάδης) ,Παγουλάτος, Σοτίρ, Αλ Γκαζάρ, Ντόκο, Παπαχρυσανθάκης (82 Τσακαρισιάνος Χρ), Τζιβράς, Τσακαρισιάνος Σπ. (30Τσίκο).

Κιτρινες :
Για τα Διλινατα
32’ Κατσούρης, 42’ Κουσαθανας 57’ Κοντίνης και 82΄ Τζωρτζατος

Για τα Ομαλα
47’ Τζωρτζατος Κ  , 81΄ Σωτηρ Χ και 85’ Μεταξας Μ.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.