A.E.K.- ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 1


Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να κερδίσουν το χώρο του κέντρου . Με την ΑΕΚ να έχει για τα πρώτα δέκα λεπτά να την πρωτοβουλία, και καλύτερες επιλογές στο παιχνίδι τις ,χωρίς να απειλήσει το τέρμα του Πυλαριακου. Με την πάροδο του χρόνου η φιλοξενούμενη ανέβαζαν στροφές και για ένα διάστημα 10`μεχρη το 30` είχε την πρωτοβουλία χάνοντας τρεις καλές ευκαιρίες να άνοιξη το σκορ .Στο 31` η ΑΕΚ έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία τις ,μετά από σέντρα ο Ζαμπαυτης έπιασε κεφάλια ο τερματοφύλακας απέκρουσε ενστικτωδώς με την μπάλα να βρίσκε το οριζόντιο δοκάρι. Και στο 35`μετα από λάθος στην άμυνα του Πυλαριακου που εκμεταλλευτικέ ο Κιχλι άνοιξε το σκορ (1-0).Από τι γκολ και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου Ο Πυλαριακος  προσπάθησε να αντίδραση και φωναζη για ένα γκολ που του ακυρώθηκε (κάλος ) για οφσάιντ.
Το δεύτερο μέρος  ήταν και το καλύτερο. Ο ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ μπήκε με δύναμη και στο 47`κερδισε πέναλτι μετά από την ανατροπή του Γονατα από τον αμυντικό τις ΑΕΚ Βαγιακα που είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σολδατος Γρη, αλλά ο Κουμαριοτης του είπε όχι. Από αυτό το σημείο και μετά η ΑΕΚ έκανε το καλύτερο τις διάστημα έκανε αλλά δυο τέρματα στο 69`Κουμαριοτη Δημ και στο 75` με τον Ντοκου και χάνοντας και άλλες ευκαιρίες. Ώμος στο 86` ο Γονατας αξιοποιεί ωραία μπαλιά και στην προσπάθεια του να αποφυγή τον τερματοφύλακα αυτός τον ανατρέπει κερδίζοντας πέναλτι και την αποβολή του (Κουμαριοτη).Την εκτέλεση ανάλαβε ο ιδίοις και μειώνει σε(3-1) .Απο αυτό το σημείο και με την ΑΕΚ να έχει μήνι με ενεά ο ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ προσπάθησε να πίεση αλλα το μόνο που κατάφερε ήταν στο 94`να σημείωση  με τον Αλυσανδρατο ένα ακόμη τέρμα και να διαμοφοση το τελικο αποτελεσμα σε (3-2).Απο τους νικητές ξεχώρισαν οι ΖΑΜΠΑΥΤΗΣ ,ΚΟΥΜΑΡΙΟΤΗΣ .και από τους ηττημένους,οι ΓΟΝΑΤΑΣ ,ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΠΑΝ .

Α.Ε.Κ:ΚΟΥΜΑΡΙΟΤΗΣ ,ΧΑΤΣΗΣ ,ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ,ΑΠΕΡΓΗΣ,ΒΑΓΙΑΚΑΣ ,ΚΟΥΜΑΡΙΟΤΗΣ ΔΗΜ ,ΠΑΠΠΑΔΑΤΟΣ ,ΚΙΧΛΙ,(ΝΤΟΚΟΥ)ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ (ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ)ΖΑΜΠΑΥΤΗΣ ,ΜΑΝΟΛΑΤΟΣ
 ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ:ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΣΤΕΦ ,ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΣ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ ,ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ ,ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΠΑΝ ,ΓΟΝΑΤΑΣ(ΒΑLLAK),ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΠΑΝ ,ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΝΙΚ(ΣΑΚΚΗΣ)ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ ,ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΓΡΗ(PAPA)ΓΟΝΑΤΑΣ
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.