Κλήρωση κυπέλλου : Εύκολα τα φαβορί δυνατό ματς το ΣΑΜΗ – ΔΙΛΙΝΑΤΑ


Έγινε το βράδυ στα γραφεία της ΕΠΣΚΙ στο Αργοστόλι η κλήρωση της 2ης  φάσης (προημιτελικής)   του Κυπέλλου, χωρίς να βγει το μεγάλο ζευγάρι .
Την κλήρωση έκανε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΚΙ παρουσία του Πρόεδρου  κυρ. Μαζαρακη  και εκπροσώπων των ομάδων. Στην κληρωτίδα μπήκαν οι Παλληξουριακός, ΑΟΚΙ, Πάγκεφαλληνιακος , Φωκάτα, Οδυσσέας Ιθακης , Διλινάτα, Σάμη ,  ΑΕΚ (επτά ομάδες από την Α κατηγορία και 1 από τη Β).
 Η κληρωτίδα όπως προαναφέραμε δεν είχε κέφια αλλά μας αποζημίωσε με ένα αρκετά δυνατό ζευγάρι που είναι το ΣΑΜΗ – ΔΙΛΙΝΑΤΑ  ένα ζευγάρι που μπορεί να δούμε δυο πολύ ωραία και δυνατά ματς ,και εδώ που τα λέμε έχουν και μια μικρή ιστορία μετά την πεντάρα των Διλινατων από το παιχνίδι του πρωταθλήματος. Από εκεί και περά τα ζευγάρια έχουν αν μη τι άλλο το φαβορί τους αλλά περισσότερο και αλλά λιγότερο .
Τα Ζευγάρια είναι :
ΚΛΗΡΩΣΗ   2ης   ΦΑΣΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ
ΑΟΚΙ
Α.Ο.ΦΩΚΑΤΑ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
ΠΑΟ  ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
Α.Ο .ΣΑΜΗ
Α.Ο.ΔΙΛΙΝΑΤΑ
ΑΕΚ
Α.Ο.ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ


Οι αγωνες και σε αυτή τη σειρά είναι διπλοί και θα διεξαχθούν ένας στην έδρα κάθε αντιπάλου. Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου 2014. 
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.