ΑΣΚ:Τον «πλήγωσε» ο… Γύπας!


Η πρώτη εφετινή αναμέτρηση του ΑΣΚ με τον ΓΥΠΑ, άφησε πληγές στην ομάδα της Κεφαλονιάς η οποία ηττήθηκε με 60-54 στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» στην 2η αγωνιστική της τελικής φάσης του πρωταθλήματος της Β' ΕΣΚΑ-Η.

Ο ΑΣΚ παρά το γεγονός πως για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έφτασε να προηγείται με +15 (40-25 στο 25'), εν τέλει καταβλήθηκε από την κόπωση και την σκληρή άμυνα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι με όπλο τους τα τρίποντα κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και να φτάσουν στην τελική νίκη.
Πλέον η ομάδα της Κεφαλονιάς που ξεκίνησε τους δύο πρώτους αγώνες της στην τελική εξάδα με ήττες, αναζητά πλέον οπωσδήποτε μία τουλάχιστον εκτός έδρας νίκη, χωρίς να ηττηθεί στα επόμενα δύο παιχνίδια που έχει να δώσει στην Κεφαλονιά, για να έχει ελπίδες ανόδου στην επόμενη κατηγορία.
Στον ΑΣΚ στοίχησε σήμερα και η απουσία του τιμωρημένου Βαλλιανάτου.
Δεκάλεπτα: 13-11, 27-23, 49-43, 54-60
ΑΣΚ (Μάκης Μαρκάτος): Κρητικός 1, Παλημέρης 3, Βουτσινάς, Γεμενετζής 19 (2), Πορτελάνος 13, Σαρρής 2, Καβαλλιεράτος 16.
ΓΥΠΑΣ (Λεονάρδος): Ψαρρής, Καψιμάλης 17 (1), Πυργέλης. Γκοργκόλης 5, Βαβούλης, Λαμπρόπουλος 3, Σπυριδωνίδης 12 (1), Βούτας – Χατζίδης, Χρυσάρης 2, Κλαουδάτος 10, Αντωνόπουλος 9 (3).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.