ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ: ΣΤΗΝ ΒΑΡΔΑ ΑΥΡΙΟ Η ΑΕΚ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ



Στην πρεμιέρα του β' γύρου των μπαράζ η ΑΕ Κεφαλονιάς ταξιδεύει στην Βάρδα για να αντιμετώπιση την ομώνυμη ομάδα που φιγουράρει στην πρώτη θέση του μίνι πρωταθλήματος των ΠΑΟ Βάρδας .

Το παιχνίδι αναμένεται με  αρκετά ενδιαφέρων και για τις δυο ομάδες η μεν γηπεδούχοι με νίκη είτε θα σφραγίσει το εισιτήριο της ανόδου ( αν ηττηθεί η Θύελλα Αμπελοκήπων ή λήξει ισόπαλο το ματς με την Αναγέννηση Πατρών) είτε θα χρειάζεται πλέον ένα βαθμό στις δυο αναμετρήσεις που απομένουν. Ενώ για την ΑΕΚ ένα θετικό αποτέλεσα θα αποζημίωση εν μέρη  και θα ανεβάσει το ηθικό της ομάδας που ενώ και στα τρία ματς του πρώτου γύρου έπαιξε  κάλο ποδόσφαιρο δεν κατάφερε να πάρει τα ανάλογα  αποτελέσματα.
 Οι παίχτες του Σπύρου Παπαδατου θέλουν να αποζημιώσουν τον ίδιο αλλά και την διοίκηση με ένα καλό αποτέλεσα για την προσπαθεί που έχει γίνει την φετινοί περίοδο. Τα προβλήματα δεν λυπούν σε αυτή την προσπαθεί μιας και θα λείψουν από την ομάδα ο Πολλακής που είναι τιμωρημένος ενώ αμφίβολος είναι και ο Κρουτης που ταλαιπωρείτε από τράβηγμα στην γάμπα που του στέρησε την περασμένη αγωνιστική την συμμετοχή του στον αγώνα με την Αναγέννηση.
 Για την «Μπάρτσα» αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν αναμένεται να παραταχθεί  «πάνοπλοι» στο αυριανό ματς Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 5μ.μ. στο "Γρηγόριος Καλάκος" που αναμένεται να είναι  ασφυκτικά γεμάτο για  να βοηθήσει τους παίκτες του Χρήστου Καραπίτσου να φτάσουν στη νίκη που  να σφραγίσει την άνοδό του στη Γ' Εθνική κατηγορία για δεύτερη φορά στην ιστορία της.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.