ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ.: ΕΧΑΣΕ Η ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΔΑ ΜΕ 2-1



4 στα 4 για τον σύλλογο της Βουπρασίας που βρίσκεται μια ανάσα από την άνοδο στην Γ εθνική. Σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς καλύτεροι από τον αντίπαλο τους, ο οποίος ήρθε στην Ηλεία με μόλις 12 παίχτες το πρώτο μέρος έληξε χωρίς τέρματα παρά τις φάσεις που δημιουργήθηκαν.
barda- kefalonia


Άκαρπη υπεροχή στο α’ ημίχρονο
Οι «πράσινοι» μπήκαν εξ αρχής φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο, «κυνηγώντας» το γκολ, όμως όσο κι αν το προσπάθησαν σ’ όλο το πρώτο 45λεπτο δεν τα κατέφεραν.
Πιο αναλυτικά, μόλις στο 3’ ο Γούρμος επιχείρησε σουτ από πλεονεκτική θέση, που κατέληξε άουτ, ενώ στο 18’ ο 32χρονος επιθετικός βγήκε μόνος απέναντι από τον Ανίνο αλλά δεν κατάφερε να σημαδέψει σωστά, με τη μπάλα να καταλήγει και πάλι άουτ.
Στο 27’ από πάσα του Γούρμου και σουτ του Μπισμπάρδη έδιωξε δύσκολα ο Ανίνος, ενώ στο 31’ ο Πολίτης πλάσαρε από καλή θέση, με τον Ανίνο να διώχνει με το πρόσωπο (τραυματίστηκε μάλιστα σ’ αυτή τη φάση).
Στο διάστημα αυτό η ομάδα της Κεφαλονιάς έκανε αισθητή την παρουσία της μόλις μία φορά και συγκεκριμένα στο 44’
όταν η κεφαλιά του Χασάι μετά την σέντρα του Μοσχονά δεν ανησύχησε τον Τσάκωνα που μπλόκαρε
«Καθάρισε» στην επανάληψη
Οι παίκτες του Χρήστου Καραπίτσου μπήκαν ακόμα πιο αποφασιστικά στην επανάληψη και με εξίσου επιθετικές διαθέσεις. Έτσι στο 48’ είχαν σουτ άουτ του Βαρβαρέσου, ενώ στο 54’ η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι από προσπάθεια του Γούρμου.
Η «λύτρωση» ήρθε στο 60’, όταν ο Γούρμος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Ανίνο και από τα έντεκα βήματα ο Βαρβαρέσος, άνοιξε το σκορ για τη «Μπάρτσα» (1-0).
Οι Ηλείοι «κλείδωσαν» ουσιαστικά τη νίκη στο 76’, όταν μετά από ωραία προσποίηση και σουτ ο Δημητρόπουλος έκανε το 2-1.
Οι νησιώτες βέβαια κέρδισαν πέναλτι στο 89’ και μείωσαν στο τελικό 2-1, αφού ο Μοσχονάς ήταν εύστοχος.
ΦΑΣΗΣ
3' Πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΟΒ στο ματς, το σουτ που επιχείρησε ο Γούρμος από πλεονεκτική θέση πέρασε λίγο άουτ
18' Νεά μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Γούρμο και πάλι, να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Ανίνο αλλά να μην μπορεί να σημαδέψει σωστά και το πλασέ του να καταλήγει άουτ
27' Ευκαιρία για την Βάρδα,μετά από πάσα του Γούρμου, ο Μπισμπάρδης δεν κατάφερε να νικήσει με σουτ τον Ανίνο που απομάκρυνε
31'  Οι ευκαιρίες συνεχίζονται για τους γηπεδούχους, ο Πολίτης πλάσαρε από καλή θέση, με το πρόσωπο έδιωξε ο Ανίνος που τραυματίστηκε κιολας
44' Πρώτη φάση για την ΑΕΚ, η κεφαλιά του Χασάι μετά την σέντρα του Μοσχονά δεν ανησύχησε τον Τσάκωνα που μπλόκαρε
48' Σουτ του Βαρβαρέσου από πλάγια θέση,η μπάλα άουτ
54΄ Δοκάρι για την Βάρδα με τον Γούρμο
60' Γκοοοοοοολλλ για την Βάρδα. Η λύτρωση έρχεται από τα 11 βήματα. Σκόρερ ο Βαρβαρέσος. Το πέναλτυ κέρδισε ο Γούρμος από τον τερματοφύλακα Ανίνο
76' Γκοοοολλλλ για τον ΠΑΟΒ. Σκόρερ του 2-0 ο Δημητρόπουλος με σουτ αφού πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο
89' Γκολ για την ΑΕΚ. Εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Μοσχονά και.. 2-1
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Οι συνθέσεις
ΠΑΟΒ: Τσάκωνας, Πολίτης, Παναγόπουλος (76' Χαματάι), Καραχάλιος, Βραχνής, Τσουκαλάς, Μπισμπάρδης(46'Σαρανταυγάς), Δημητρόπουλος, Καπατσούλιας (72' Nικολετάκης), Γούρμος, Βαρβαρέσος.
AEK: Ανίνος, Κάλτσης, Στεφανάκος, Κούκλης, Λουλούδας, Αντωνόπουλος, Χασάι, Κρούντι (64' Κουμαριώτης), Κοσμάτος, Μοσχονάς, Περιβολάρης.

http://olympiasports.gr/ Μαρία Καραντώνη
Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής
Θύελλα Αμπελοκήπων- Αναγέννηση Πατρών 2-1
ΠΑΟ Βάρδας - ΑΕ Κεφαλονιάς 2-1
Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες)
1. ΠΑΟ Βάρδας 7-3 12
2.Θύελλα Αμπελοκήπων 6-2     7
3. Αναγέννηση Πατρών 2-4 2
4. ΑΕ Κεφαλονιάς 1-5 1
Η επόμενη αγωνιστική (5η)
Αναγέννηση Πατρών - ΠΑΟ Βάρδας
ΑΕ Κεφαλονιάς - Θύελλα Αμπελοκήπων
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.