ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ (ΑΕΚ - ΔΙΛΙΝΑΤΑ)





ΑΕ`Κ΄ΑΤΑΙΓΙΔΑ


Σαν την καταιγίδα που έπληξε το νησί μας τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, έτσι έπεσαν στο πρώτο ημίχρονο τα γκολ σα χαλάζι. Η ΑΕΚ μακράν καλύτερη των Διλινάτων επικρά
τησε άνετα και δίκαια σ έναν αγώνα για ένα ρόλο. Μια ΑΕΚ που έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο και δικαιούταν και περισσότερα από τα 4 γκολ που φιλοδώρησε την ομάδα των Διλινάτων. Ένας επιθετικός μονόλογος της ΑΕΚ εναντίον μιας ασύνδετης ομάδας η οποία δε θύμιζε σε τίποτε την ομάδα των πολλών συνεχόμενων τελευταίων νικών. Αυτό ήταν το συμπέρασμα του πρώτου ημιχρόνου. Πολλοστή νίκη συνεχόμενη που η ΑΕΚ φεύγει με θετικό πρόσημο από τον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι μόνο οι βαθμοί που προσθέτει στην συγκομιδή της αλλά και το γεγονός πως η εικόνα της σε αγωνιστικό επίπεδο εμφανίζει συνεχή βελτίωση.  Με αρκετούς παίκτες μπροστά από την άμυνα,  να τρέχουν και να καλύπτουν μέτρα σε όλα τα μήκη και πλάτη του αγωνιστικού χώρου, φάνηκε και η επιθετική γραμμή περισσότερο.
Πλέον η ΑΕΚ αρχίζει να ηρεμεί αγωνιστικά. Στις επόμενες αγωνιστικές έχει την δυνατότητα να αποκτήσει συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων της στη μάχη της πρωτιάς, αφού ξεμακραίνει ακόμα περισσότερο από την τέταρτη ομάδα των Διλινάτων πράγμα που σημαίνει ότι δε θα μπει στη διαδικασία των μπαράζ αλλά θα περιμένει τον αντίπαλο της. Μετά δε και τη νίκη του Παγκεφαλληνιακού εναντίον του Παλληξουριακού μάλλον τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν.
Ένα λοιπόν πολύ δυνατό ξεκίνημα στα 35 πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αρκετό για την ΑΕΚ ώστε να πάρει εύκολα τη νίκη.
Η ομάδα του Σ.Παπαδάτου πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα μέχρι το 36'   (το πρώτο απο εκτέλεση φάουλ  στο 7΄, το δεύτερο με σουτ στο 21΄, το τρίτο στο 35΄ και το τέταρτο στο 36΄)επικράτησε άνετα ελέω βεβαίως και του τερματοφύλακα των Διλινάτων ο οποίος δυστυχώς δεν ήταν ο καταληλότερος για αυτό το δύσκολο παιχνίδι) ένω η ομάδα του Τ.Φωή από την άλλη παρουσιάστηκε πολύ κακή ειδικά στην άμυνα και δεν δικαιούται κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι. 'Ετσι ανακόπηκε το σερί των επιτυχιών του μεγάλου χωριού.Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολλά προβλήματα, ενώ και επιθετικά δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο μην απειλώντας την εστία της ΑΕΚ καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ έριξε ταχύτητα και πήρε εύκολα τη νίκη, που θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη σε σκορ αν στο τελευταίο λεπτό η ΑΕΚ δεν έχανε σε τετ α τετ ένα εύκολο γκολ. Τα  Διλινάτα δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να γίνουν  επικίνδυνα αποδέχοντας από ένα σημείο και μετά την ήττα  τους αλλά και την ανωτερότητα της αντιπάλου.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.