Α.Ο.Κ.Ι. ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ, 4-0 ΤΑ ΟΜΑΛΑ

Σε ένα καλό παιχνίδι την Κυριακή το μεσημέρι στο ΔΑΚ Αργοστολίου, ο Α.Ο.Κ.Ι. νίκησε 4-0 την νεανική ομάδα των Ομαλών και βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι δεν εντυπωσίασαν ιδιαίτερα άλλα με τις μονάδες που διαθέτουν, μερικές φορές δεν χρειάζεται να κάνουν μεγάλο παιχνίδι για να πάρουν τη νίκη. Από την άλλη η ομάδα των Ομαλών πάλεψε το παιχνίδι όσο
μπορούσε και άμα δεν δεχόταν κάποια γκολ (ειδικά το πρώτο) σίγουρα θα πάλευε περισσότερο το ματς.

Φιλμ του αγώνα:

*Το 1-0 για τον Α.Ο.Κ.Ι. θα γίνει ύστερα από λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα των Ομαλών. Ο Αλ. Πολλάτος δεν θα δυσκολευτεί να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.
*Στο 29’ μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν τα Ομαλά αφού μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκαζάρ, ο Τζάκης θα πιάσει τη κεφαλιά και θα αναγκάσει τον Αγκούσι σε μία εντυπωσιακή απόκρουση.
*Στο 42’ τριπλή ευκαιρία για τον Α.Ο.Κ.Ι. να διπλασιάσει τα τέρματα του, αφού τα σουτ των Αλ. Πολλάτου, Γ. Βουκελάτου και Δημ. Πολλάτου δεν θα βρουν το στόχο τους.
*Στο 43’ ένα σουτ του Γκαζάρ, ο Αγκούσι θα μπλοκάρει δύσκολα.
*Στο 45’ θα γίνει το 2-0 με σκόρερ τον Αλ. Πολλάτο, ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή αιφνιδιάζει τον Κουνάδη.
*Στο 46’ ο Δημ. Πολλάτος θα κόψει στον Γ. Βουκελάτο και ο τελευταίος με κοντινό σουτ θα αναγκάσει το τερματοφύλακα σε φανταστική απόκρουση σε κόρνερ. Το κόρνερ θα εκτελεστεί από τον Μπαζάρογλου και ο Βουκελάτος θα πάρει το αίμα του πίσω και με ευκολία θα κάνει το 3-0 ύστερα από σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων.
*Στο 62’ ένα σουτ του Βουκελάτου βρίσκει στα σώματα και καταλήγει κόρνερ.
*Στο 64’ ο Α.Ο.Κ.Ι. θα μείνει με 10 παίχτες, με τον Δημ. Πολλάτο να κλωτσάει απερίσκεπτα τον αντίπαλο του πάνω σε διεκδικήσει της μπάλας.
*Το 4-0 του Α.Ο.Κ.Ι. θα γίνει με τον Λαμπρόπουλο στο 68’ πιάνοντας ένα εκπληκτικό σου και μη αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στο Κουνάδη. Σίγουρα πρόκειται για το γκολ της αγωνιστικής.
*Στο 70’ ο Μπελτσώνιας θα πασάρει στο Γκαζάρ ο οποίος θα πιάσει το σουτ και πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα ο Φωκάς θα διώξει πάνω στη γραμμή.
*Στο 77’ ο Φωκάς θα διώξει με το κεφάλι πάνω στη γραμμή μετά το σουτ του Μπελτσώνια.

Συνθέσεις
Α.Ο.Κ.Ι.:(Γ. Τόγιας), Αγκούσι, Πολλάτος Διον., Κλειτογιάννης, Αλεξανδράτος, Φωκάς Χρ., Πολλάτος Αλ. (68΄Ζαμπαύτης), Πολλάτος Δημ., Βουκελάτος Ι.(68΄Μαρκαντωνάτος), Μπαζάρογλου Αθ., Λαμπρόπουλος (68΄Κόμητας), Μολφέτας Γερ.
ΟΜΑΛΑ:(Δ. Λιονάτος), Κουνάδης Χ., Τζάκης, Τσακαρισιάνος Χ., Μηλιαρέσης (79΄Βαλλιανάτος), Καπετάνιος, Τσακαρισιάνος Σ. (56΄Μινέτος Ηλ.), Μετάι, Μπελτσώνιας, Μεταξάς (62΄Φραγκιάς Β.), Γεωργόπουλος, Γκαζάρ.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.