Η ΣΑΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, 2-1 ΤΟΝ ΠΑΓΚΕ

Σε ένα ωραίο παιχνίδι την Κυριακή το μεσημέρι στο ΔΑΚ Αργοστολίου, η ψυχωμένη και πολύ καλή ομάδα της Σάμης νίκησε και μάλιστα με ανατροπή την ομάδα του Παγκεφαλληνιακού και αναρριχήθηκε στην βαθμολογία. 
Η ομάδα της Σάμης για τρίτο σερί ματς γυρνάει το εις βάρος της αποτέλεσμα, δείχνοντας πως είναι μία ομάδα που δεν τα παρατάει μέχρι να ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Από την άλλη η ομάδα του Παγκεφαλληνιάκου δεν ήταν ιδιαίτερα καλή
όπως σε άλλα παιχνίδια έκτος από το πρώτο 20λεπτο του δεύτερου ημιχρόνου όπου και σκόραρε. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Σάμη κοιτάει καλύτερα και με αισιοδοξία το μέλλον της και από την άλλη στο Παγκέ επικρατεί προβληματισμός διότι δεν έχουν γευτεί ακόμα την χαρά της νίκης.


Φιλμ του αγώνα:

*Μόλις το 5’ η Σάμη θα απειλήσει αφού μετά από σέντρα του Γ. Αμούργη, ο Τ. Αμούργης θα πιάσει το πλάσε όμως η μπάλα θα φύγει άουτ.
*Στο 15’ ο Τούρλας θα πιάσει την κεφαλιά όμως η μπάλα θα φύγει άουτ.
*Στο 28’ μεγάλη ευκαιρία για τη Σάμη, ο Ορ. Κουλουμπής διώχνει τελευταία στιγμή πριν η μπάλα φτάσει στον Ν. Μωραΐτη, μετά από σέντρα του Γ. Αμούργη.
*Στο 36’ και άλλη ευκαιρία για την Σάμη με τον Ν. Μωραΐτη(μετά από μπαλιά του Γ. Αμούργη) άλλα θα κάνει λάθος κοντρόλ.
*Στο 52’ πολύ καλή ευκαιρία για τον Παγκέ, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζαΐμη, ο Κουτσογιώργης θα πιάσει την κεφαλιά οι οποία θα φύγει άουτ.
*Στο 60’ μεγάλη ευκαιρία από το Ν. Μωραΐτη με την κεφαλιά του να φεύγει ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του πορτιέρο του Παγκέ.
*Το 0-1 για τον Παγκέ(63’) θα γίνει έπειτα από σέντρα του Πλατανίτη ο νεαρός τερματοφύλακας της Σάμης δεν θα υπολογίσει σωστά και η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα.
*Στο 70’ θα γίνει το 1-1 για τη Σάμη, μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Τ. Αμούργη στο δεύτερο δοκάρι, ο Νικολοβιέννης ίσα που θα ακουμπήσει τη μπάλα για την ισοφάριση της ομάδας του.
*Στο 79’ πολύ καλή ευκαιρία για τη Σάμη με τον Γ. Αμούργη  να σουτάρει από πλάγια με τον τερματοφύλακα του Παγκέ να αποκρούει δύσκολα με τα πόδια.
*Στο 82’ πέναλτι ζητούν οι γηπεδούχοι μετά από μαρκάρισμα πάνω στο Ν. Μωραΐτη, ο διαιτητής θα δείξει παίζετε και στη συνέχεια της φάση ο Γ. Αμούρης θα πιάσει ωραίο σουτ το οποίο θα φύγει ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Παγκέ.
*Στο 89’ καλό σουτ του Γ. Βουκελάτου θα φύγει ελάχιστα άουτ από το δοκάρι του Καλλιβωκά.
*Στο 90’ θα γίνει το 2-1 για τη Σάμη μετά από ωραία μπαλιά του Κων. Χωραφά-Άννινου θα βρει στην πλάτη της άμυνας τον Γ. Αμούργη ο οποίος θα προλάβει τον τερματοφύλακα του Παγκέ και με ψηλοκρεμαστό σουτ θα θα διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του.

 Οι συνθέσεις:
Α.Ο.Σάμης:(Θ. Βουκελάτος), Καλιβωκάς Δημ., Τουλάτος Βασ. (56΄ Χωραφάς-Άννινος), Μιχαλίτσης Μαρ., Αυγερινός Στ. (18΄λ.τ. Σκιαδαρέσης), Καππάτος Στ., Μωραίτης Νικ., Αμούργης Αρ., Νικολοβιέννης Κ. Δευτεραίος Γεώργ., Αμούργης Ι., Σταμούλης Παν. (87΄Βιτωράτος).
Παγκεφαλληνιακός:(Ν. Βουτσινάς), Πολλάκης Β., Κουλουμπής Νικ., Γασπαρινάτος Γερ., Αντωνίου Νικ., Παπαθεοδωρόπουλος Αν., Κουλουμπής Ορ. (46΄ Κατσιγιώργης), Τούρλας Αθ. (46΄Βουκελάτος), Μερολάι, Ζαϊμι, Πλατανίτης Παν., Κίριο Νικ (83΄Τσιγαρίδας).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.