Δυνατό φιλικό τεστ για ΑΟΚΙ και ΑΟ ΣΑΜΗΣ με νικητή τον ΑΟΚΙ



Με νίκη του ΑΟΚΙ   (5-4)  έληξε  το  δυνατό φιλικό τεστ, που έδωσε   την Κυριακή  ΔΑΚ Αργοστολίου  κόντρα στην πολύ καλή ομάδα του Α.Ο.ΣΑΜΗΣ. Το παιχνίδι είχε ρυθμό, φάσεις, 9 γκολ και κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον των φιλάθλων που το παρακολούθησαν μέχρι το τέλος..
Oι γηπεδούχοι φανέρωσαν καλά στοιχεία και ιδιαίτερο πάθος, ιδικά στο δεύτερο μέρος , με τις αλλαγές που έκανε ο προπονητής του ΑΟΚΙ ισορρόπησε το ματς  και ανέτρεψαν  το σκορ (έχαναν
στο  ημίχρονο με 3-1 ) και έδειξαν ότι θα πρωταγωνιστήσουν και φέτος στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας. Πέρα όμως από την εμφάνιση της ομάδας, αυτό που μπορεί εύκολα να διαπιστώσει ακόμη και κάποιος ουδέτερος παρατηρητής, είναι το γεγονός της παρουσίας πολλών εναλλακτικών λύσεων σε κάθε θέση της ενδεκάδας .
Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν δυνατοί , και με όπλο τους τις αντεπιθέσεις κατάφεραν να προηγηθούν στο 60` με 4-1. Στο δεύτερο μέρος λίγο η κούραση λίγο η πολλές αλλαγές μιας και χρησιμοποιήθηκαν όλοι η ποδοσφαιριστές [19] η ομάδα  έχασε τον ρυθμό της  . Η ομάδα της Σάμης έδειξε καλά στοιχεία ιδιαίτερα σε ανοιχτό γήπεδο   , και με αιχμή του δόρατος τον Γιάννη Αμουργη θα είναι αρκετά  επικίνδυνοι .    
Αναμφίβολα ήταν ένα δυνατό τεστ και για τις δύο ομάδες , μέσα από το οποίο οι προπονητές των δύο ομάδων Τογιας και Μιχαλατος  έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα .
Τα τέρματα για την ομάδα του ΑΟΚΙ :  Σ. Ζαμπαύτη 8` , Φωκάς 65`, Αλ. Πολλάτο 69` (πεν.) 80` , Κανάκης 75`.
Τα τέρματα για την ομάδα της Σάμης : Γ. Αμούργης  2`, 23` ,  Π. Σταμούλης 25`, Κ.  Άννινος 60`
 Οι συνθέσεις:
Α.Ο.Κ.Ι.:(Γ. Τόγιας), Γιαννάς, Διον. Πολλάτος, Μολφέτας, Δούρος, Λαμπρόπουλος, Π. Μπαζάρογλου, Ζαμπαύτης, Β. Σπανός, Κοντοζής, Δημ. Πολλάτος, Βουκελάτος. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Χαλιώτης, Φωκάς, Κανάκης, Αλ. Πολλάτος, Γεωργόπουλος, Μπαζάρογλου, Μεσοροπιάν, Δ. Μαρκαντωνάτος, Χάνος και Ρούντι.
Σάμη:(Β. Μιχαλάτος), Καλιβωκάς, Τουλάτος, Ζησιμάτος, Μιχαλίτσης, Κ. Βιτωράτος, Μωραΐτης, Νικολοβιένης, Σταμούλης, Καππάτος, Α. Αμούργης, Γ. Αμούργης. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Ν. Φιλιππάτος, Μαρούλης, Κόκκαλης, Άννινος, Κ. Αντωνάτος, Κ. Βιτωράτος, Χειμώνας και Αν. Φιλιππάτος.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.