Τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής σε Α` και Β` κατηγορία




Κανένα παιχνίδι από την 3η αγωνιστική της Α’και Β`  κατηγορίας δε μπορεί να θεωρηθεί εύκολο σε προγνωστικά
Α` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Το Σάββατο 15:00 στο ΕΑΚ/ΕΠΣΚΙ στο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής τα ΟΜΑΛΑ φιλοξενούν τα ΔΙΛΙΝΑΤΑ σε μια συνάντηση που πραγματικά κανείς δε μπορεί να προβλέψει το αποτέλεσμά της. Τα Διλινατα έρχονται με «ταχύτητα» μετά την  νίκη τους στην Ιθάκη κάνοντας το  δυο στα δυο  στο πρωτάθλημα και επιδιώκουν το τρία στα τρία.Οι γηπεδούχοι από την άλλη θέλουν οπωσδήποτε την νίκη για να μπορέσουν να είναι μέσα στο παιχνίδι για την πρώτη θέση του βαθμολογικού πινάκα. Το καλό για τα Ομαλα είναι ότι έχει μάθει – εδώ και χρόνια – να καθαρίζει με τους αντιπάλους των μέτρων της τα παιχνίδια, παίρνοντας βαθμούς χρυσάφι.
Την ίδια  μέρα αλλά στις 12:00 το μεσημέρι στο Δακ Αργοστολιού, η Α.Ε.Κ θα αντιμετωπίσει τον ΟΔΥΣΣΕΑ με τους γηπεδούχους να έχουν αναπτερωμένο ηθικό, ύστερα από τη νίκη τους τη περασμένη αγωνιστική, κόντρα στους  Προνους και θέλουν να συνεχίσουν να ανεβάζουν  στροφές στην μηχανή τους με σκοπό  να αποδείξουν ότι φέτος είναι η χρόνια τους ,και  τους φιλοξενούμενους να επιζητούν τους πρώτους τους βαθμούς στο Πρωτάθλημα. Κλείνουμε με τον αγώνα ανάμεσα στον Α.Ο.Κ.Ι και τον ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟ  την Κυριακη 15:00 στο Δακ .Αργοστολιου . Ο Α.Ο.Κ.Ι την περασμένη αγωνιστική είχε ρεπό και θέλει να επανέρθει στο πρωτάθλημα με νίκη και να κάνει  το δυο στα δυο. Έχουμε αναφέρει παλαιοτέρα ότι ο Α.Ο.Κ.Ι είναι ίσως η πιο πλήρης  ομάδα στην κατηγορία και το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μας το αποδείξει. Με την σειρά  του ο «Παγκε» έχει την θέληση  να κοντράρει το παιχνίδι και να αποδείξει  ότι έχει λόγο ,και μάλιστα  ουσιαστικό  σε αυτό το πρωτάθλημα και θα παλέψει για να ακουστεί παντού. Πολλές… παγίδες έχει και το συγκεκριμένο ματς
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Β` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Το  Σαββατο 15:00 στης Κεραμειες , το  μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής ο Παλληξουριακος  ως τυπικά γηπεδούχος θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο.Σαμης , σε μια συνάντηση που πραγματικά κανείς δε μπορεί να προβλέψει το αποτέλεσμά της.
Οι γηπεδούχοι, στοχεύουν στο πρώτο τρίποντο στο φετινό θεσμό. Μεγάλο τους όπλο, είναι ότι γυρίζουν άπαντες σε αυτό το παιχνίδι. Η Σάμη από την άλλη ,θα προσπαθήσει να κερδίσει για να αποδείξει  ότι έχει καλή και δυνατή ομάδα που δεν χαμπαριάζει από δυνατούς αντίπαλους. Την ίδια  μέρα και ώρα 15:00 στο Δακ Αργοστολιού η Δόξα Διλινατων υποδέχεται τον Α.Ο.Φωκατων  . Σε αυτό το παιχνίδι και με το δεδομένο ότι η ομάδα της Δόξας έχει απουσίες αρκετές μετά τα γεγονότα της περασμένης αγωνιστικής τα Φωκατα  έχουν  το πάνω  χέρι στο παιχνίδι. Τέλος την Κυριακή 15:00 στα Τζανατα ο Ηρακλής θα βρεθεί  απέναντί στον Πυλαριακο .Το παιχνίδι θα εξαρτηθεί κατά μεγάλο βαθμό  από την απόδοση του Ηρακλή και λιγότερο από την απόδοση του Πυλαριακου, και αυτό το λέμε γιατί  ο Ηρακλής φέτος είναι καλύτερος από τους πλαρινους.   
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.