ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΜΑΛΑ – ΔΙΛΙΝΑΤΑ 2-2

Στα Φαρακλατα το ντέρμπι ανάμεσα στα Ομαλα και τα Διλινατα έληξε ισοπαλία (2 – 2) .
Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να διεκδικούν το παιχνίδι. Τα Διλινατα άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8` λεπτό με τον  ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ ΓΕΡ. τα Ομαλα δεν το έβαλαν κάτω και μετά από λίγα λεπτά ισοφάρισαν με σκόρερ ΤΟΥΡΛΑΣ ΤΙΜ 14` . Ο αγώνας έγινε αρκετά δυνατός και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου έχασαν αρκετές ευκαιρίες και οι δυο ομάδες. Λίγο πριν τελείωση το πρώτο ημίχρονο 42` τα Διλινατα έμειναν με 10 ο Σκιαδαρέσης δέχεται την κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) κάρτα του διαιτητή Σκαλτσή για επικίνδυνο παιχνίδι. Τα Ομαλα εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και με τον ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΙΡ σκόραρε  στο 83΄ από φάουλ του Ζάβαλη ο Χρίστο Σ. με σουτ στην κίνηση πετυχαίνει το 2-1.
ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ ισοφάρισαν στο  88΄ με τον Β. Βαγγελάτο όταν μετά από σέντρα η μπάλα κόντραρε  στα σώματα των αμυντικών και βρήκε την ευκαιρία με δυνατό σουτ ξελάσπωσε την ομάδα του.    
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ: Γ. Τσιμάρας), Αρτούρ Ιβ., Μεταξάς, Τζάκης, Αγγελόπουλος, Παγουλάτος, Χρίστο Σ., Μπαζάρογλου Π. ( 55΄ Ζάβαλης), Παπαχρυσανθάκης (71΄ Βαλλιανάτος), Τούρλας (74΄Μπελτσώνιας), Τζωρτζάτος, Μπάμπης.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ: (Τ. Φωής), Καλαφάτης, Λάσκαρης (83΄ Σκριβάνος), Μύρτο, Αναλυτής Θ., Σκιαδαρέσης, Τζωρτζάτος Δ. (50΄ Βαγγελάτος), Τζωρτζάτος Δ., Crusciel, Κατσούρης (68΄Φωκάς), Τζωρτζάτος Χ., Αναλυτής Γ.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.