Αλαλούμ με το Αργοστόλι-Παναθηναϊκός


Το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών ακόμα δεν έχει ξεκινήσει, αλλά τα πρώτα προβλήματα διεξαγωγής αγώνων της πρεμιέρας ήδη παρουσιάστηκαν. 
Συγκεκριμένα στον αέρα βρίσκεται αυτή τη στιγμή το παιχνίδι ανάμεσα στο Αργοστόλι και τον Παναθηναϊκό στην Κεφαλονιά.
Το παιχνίδι από την ημέρα της κλήρωσης έχει οριστεί να γίνει την Τετάρτη (5/10), αλλά ήδη για εκείνη την ημέρα υπάρχει πανελλαδική απεργία.
Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος το τριήμερο 7-9 Οκτωβρίου θα είναι στην Κωνσταντινούπολη για τον όμιλο της β' προκριματικής φάσης του Γιούρο Καπ, ζήτησε ο αγώνας να γίνει τη Δευτέρα (3/10) για έχει χρόνο να προετοιμαστεί για τους ευρωπαϊκούς αγώνες, αλλά σε αυτό αντιδρά ο ΝΟΑ.
Η νεοφώτιστη ομάδα δεν θα έχει ούτε για μια προπόνηση τον Ιγκόρ Ρατσούνιτσα, που αγωνίζεται το Σάββατο με την εθνική ομάδα των Σκοπίων για τα πλέι οφ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Αϊντχόφεν.
Παράλληλα από το Αργοστόλι δεν θέλουν το παιχνίδι να γίνει την Τρίτη (4/10), γιατί το ωράριο των καταστημάτων δεν θα επιτρέψει στους φιλάθλους του Αργοστολίου να βρεθούν στο κολυμβητήριο. 
Στόχος των ανθρώπων του ΝΟΑ είναι κάθε παιχνίδι στο νησί, ιδιαίτερα με τις μεγάλες ομάδες, να αποτελεί και μια γιορτή.
Επειτα από όλα αυτά, δεν αποκλείεται η επιτροπή πρωταθλήματος της ΚΟΕ, να αναβάλει το παιχνίδι και να πάει για αργότερα.
πηγη: www.sentragoal.gr
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.