Πρόκληση για εθελοντισμό:Κεφαλλονίτικη παρουσία στα Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011


Κεφαλλονίτικη παρουσία θα έχουμε στους παγκόσμιους αγώνες Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011. Πρόκειται για τους Διαιτητές ποδόσφαιρου κ.κ. Βουτσινά Νίκο και Πυρρου Αντώνη . όπου θα  προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ στους αγώνες

Επικοινωνήσαμε με τους Κεφαλλονίτες Διαιτητές  και μας απάντησαν σε δυο ερωτήσεις

ΚSN: Τι ήταν αυτό που σας οδήγησε να είστε εθελοντής στους Παγκόσμιους Αγώνες


Ν.Β. - Ο εθελοντισμός είναι η απάντηση στην απάνθρωπη εποχή που ζούμε. Είναι το δικό μας ευχαριστώ στην Ζωή. Είναι το χέρι που απλώνουμε στον διπλανό μας, για να του δείξουμε πως είμαστε για αυτόν εκεί.

A - Ο Λόγος που δήλωσα συμμετοχή στους αγώνες special olympics ήταν ότι ήθελα πολύ να βοηθήσω σε αυτούς τους αγώνες που είναι ιδιαίτεροι γιατί αποτελούνται από αθλητές που μας χρειάζονται να τους βοηθήσουμε στην προσπάθεια τους ... επιισης και η εμπειρία και η αίγλη να συμμετέχω στους special olympics ..

KSN: Σε ποιο άθλημα θα σας συναντήσουμε

N.B.- Θα είμαι διαιτητής στο 5χ5  από 26 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Ελληνικού μαζί με τον Αντώνη .

Α.Π. -Είμαι στο άθλημα του ποδοσφαίρου Διαιτητής στα γήπεδα 5x5 μαζί με των Συνάδελφο Βουτσινά Νικολά οπού είμαστε οι μοναδικοί Διαιτητές που εκπροσωπούν το νησί μας και των Σύνδεσμο Διαιτητών Κεφαλλονιάς και Ιθάκης ..

KSN: Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία

Ν.Β. - Σας ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να διοργανώσουμε πολύ καλούς αγώνες. Οι εθελοντές θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην άρτια διοργάνωση. Νοιώθω ήδη πρωταθλητής με τους πρωταθλητές.
 Α.Π. Σας ευχαριστώ πολύ .
Ν.Βουτσινάς Α. Πυρρος σεμιναριο Special Olympics

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.