Δ’ Εθνική :Οργανώνονται για την προσφυγή

Στην τελική ευθεία έχει μπει η συγκέντρωση ενδιαφέροντος για την προσφυγή που ετοιμάζουν οι ομάδες της Δ’ Εθνικής για τον υποβιβασμό.
Όπως σας ενημέρωσε τη Δευτέρα (20/6) το Onsports, περίπου τρεις σύλλογοι από κάθε όμιλο της Δ’ Εθνικής ζητούν να μην ισχύσει η πρόσθετη προκήρυξη για αύξηση των ομάδων του υποβιβασμού, η οποία εκδόθηκε τον Νοέμβριο αντί πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Σε μια προσπάθεια οι ομάδες να κλιμακώσουν την αντίδρασή τους, επιχειρούν να οργανωθούν μέσω της συντονιστικής επιτροπής της Δ’ Εθνικής, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση, προκειμένου να μαζευτούν άμεσα οι ενδιαφερόμενες ομάδες και να στείλουν την προσφυγή στα γραφεία της ΕΠΟ, προκειμένου να συζητηθεί στο προσεχές ΔΣ της Ομοσπονδίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ομάδων της Δ’ Εθνικής που επιθυμούν να συμμετέχουν στις νομικές διαδικασίες που έχουν ξεκινήσει με σκοπό την μη επικύρωση της Βαθμολογίας όσον αφορά των υποβιβασμό των ομάδων , αλλά την ισχύ του αριθμού των ομάδων που υποβιβάστηκαν πέρυσι να επικοινωνήσουν άμεσα με τον κ. Ηλιάδη Στέφανο στο 6997510001-email:dethniki@gmail.com».
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.