Ο Sentra FM ΠΑΤΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΤΟΥ 6ου ΟΜΙΛΟΥ

Οι «Ταλιμπάν στην Σέντρα» του Sentra FM ολοκλήρωσαν την ραδιοφωνική τους «περιπέτεια» για την φετινή σεζόν και στην σημερινή τελευταία τους εκπομπή παρουσίασαν την  καλύτερη  11αδα  τις   Δ Εθνική, όμως οφείλουν ένα τεράστιο ευχαριστώ, στους ίδιους τους πρωταγωνιστές (παίκτες, προπονητές, διαιτητές, φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου κλπ.), οι οποίοι με την ψήφο τους διαμόρφωσαν τα τελικά αποτελέσματα.

Αρκετοί ήταν αυτοί που «αγκάλιασαν» την ψηφοφορία μας και συγκεκριμένα 141. Ίσως να μπορούσαμε και καλύτερα, ίσως να φθάνουν και αυτοί, καθότι όλοι όσοι παρέθεσαν την γνώμη τους, πραγματικά έχουν πλήρη εικόνα για το αντικείμενο και ψήφισαν με ποδοσφαιρικά κριτήρια.

Ας αφήσουμε όμως τον πρόλογο και τις πολλές «φανφάρες» και ας πάμε στην πολυτιμότερη 11άδα του 6ου Ομίλου της Δ Εθνικής για την φετινή σεζόν (2010-2011). Αξίζει να διευκρινιστεί, πως οι συνθέσεις δίνονται σε σύστημα 4-4-2 (με 2 αμυντικά χαφ) και σε κάθε θέση υπάρχει μία αλλαγή. Στο τέλος, αναγράφεται το TOP 3 της γενικής κατάταξης, αλλά και ο «αδικημένος» ποδοσφαιριστής, ο οποίος έφτασε στην πηγή, αλλά παρά έναν ψήφο δεν τα κατάφερε.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ: Άρης Θωμάς (ΔΙΑΓΟΡΑΣ Β.) (18 ψήφοι): Ο γκολκίπερ του Διαγόρα αποτέλεσε ένα από τα βασικά «γρανάζια» στην μηχανή του Ανδρέα Ζήκου και συνέβαλλε τα μέγιστα στην σπουδαία παραμονή της ομάδας του. Άξια κατέλαβε την θέση κάτω από τα δοκάρια των «Ταλιμπάν».

(Ανδρέας Τσάκωνας (ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ) (8 ψήφοι): Ξεκίνησε την σεζόν στον Ατρόμητο Λάππα και την τελείωσε στον Τριταιϊκό με επιτυχία. Απόλυτα σταθερός σε απόδοση και προσέφερε πολλά με την εμπειρία του στην ομάδα της Ερυμάνθιας.

ΣΤΟΠΕΡ: Δημήτρης Αργυρόπουλος (ΑΧΑΪΚΗ) (13 ψήφοι): Τα λόγια είναι περιττά για τον Δημήτρη Αργυρόπουλο. «Λίρα εκατό» στην άμυνα της Αχαϊκής και ένα από τα καλύτερα παιδιά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Απαραίτητος για κάθε ομάδα.

Γιώργος Αντωνόπουλος (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ)  (11 ψήφοι): Άλλος ένας πολύπειρος παίκτης, που αγωνίστηκε με επιτυχία στην ομάδα του Ατρομήτου Λάππα. Δικαίως βρίσκεται δίπλα από τον Αργυρόπουλο στο κέντρο της άμυνας.

(Δημήτρης Αθανασίου  (ΔΙΑΓΟΡΑΣ Β.) (10 ψήφοι): Έγινε μέλος της ομάδας του Διαγόρα από φέτος και ανέβηκε από την Α ΕΠΣΑ (Δαβουρλής) στην Δ Εθνική. Δυνατός, με σωστές τοποθετήσεις και ποδοσφαιρικό θράσσος. Το μέλλον του ανήκει.

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ: Θόδωρος Μιχαηλίδης (ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ) (11 ψήφοι): Φοβερή χρονιά από τον Μιχαηλίδη, που πέτυχε και το μοναδικό τέρμα στον τελικό Κυπέλλου με το Ζαβλάνι. Εκτός από δεξιός οπισθοφύλακας, έπαιξε και στην θέση του δεξιού χαφ, αλλά και μόνος του σε όλη την δεξιά πλευρά. Παντού πήρε άριστα.

(Παναγιώτης Νιφορόπουλος (ΑΧΑΪΚΗ)  (9 ψήφοι): «Ζιζάνιο» στην δεξιά πλευρά της άμυνας των «καναρινιών» και πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα. Από τα βασικά εργαλεία του Άγγελου Κωνσταντινόπουλου.

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΠΑΚ: Ηλίας Παναγόπουλος (ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ) (9 ψήφοι)- Γιώργος Σαραμαντάς (ΔΙΑΓΟΡΑΣ Β.) (9 ψήφοι): Ισοβάθμησαν για την αριστερή πλευρά της αμυντικής διάταξης και δικαιολογημένα, αφού είχαν γεμάτη χρονιά με τις ομάδες τους και ήταν άκρως σταθεροί σε απόδοση. Επίσης, αμφότεροι σε μικρή ηλικία.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ: Γιάννης Βουρλούμης (ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ) (13 ψήφοι): Ο 29χρονος μέσος των «ερυθρόλευκων» έχει φάει τα γήπεδα με το «κουτάλι» και ηγήθηκε στο κέντρο του Τριταιϊκού. Ποιοτικός ποδοσφαιριστής.

Παναγιώτης Δρούγας (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) (8 ψήφοι): Οι συστάσεις είναι περιττές. Ο μεγάλος αρχηγός της πρωταθλήτριας Καλαμάτας, που έχει αγωνιστεί βασικός για χρόνια σε ΠΑΣ Γιάννινα και Ηρακλή.

(Γιώργος Κυριαζόπουλος (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ) (7 ψήφοι): Ηγετική φυσιογνωμία στο νευραλγικό χώρο του κέντρου και από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του Λάππα.

ΔΕΞΙΟΣ ΧΑΦ: Ντίνος Σπυρόπουλος (ΑΧΑΪΚΗ) (11 ψήφοι): Άλλος ένας πολύπειρος παίκτης, με παρουσία στα «μεγάλα σαλόνια» της Α Εθνικής (Απόλλων Καλαμαριάς), που τώρα βγάζει το ψωμί του στην Αχαϊκή, όντας 35 ετών.

(Αλέξης Σπηλιόπουλος  (ΑΧΑΪΚΗ) (9 ψήφοι): Ο «Κολομβιανός» της Αχαϊκής, ο οποίος πραγματικά ξέρει «καντάρια» μπάλα και συνάμα είναι «διαμάντι» σαν χαρακτήρας. Εξαιρετικό δεξί πόδι και πάντα δίνει το 100% των δυνατοτήτων του.

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΧΑΦ: Νίκος Γραμματικόπουλος (ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ) (19 ψήφοι): Απλά εξαιρετικός, με φοβερή τεχνική κατάρτιση και αστείρευτες δυνάμεις. Η πιο πετυχημένη μεταγραφή του Τριταιϊκού με διαφορά. Παίζει σχεδόν σε όλες τις θέσεις του κέντρου.

(Άκης Κωστής (ΔΙΑΓΟΡΑΣ Β.)  (10 ψήφοι): Μεστή παρουσία από τον Άκη Κωστή, που σημείωσε αρκετά τέρματα και σε κρίσιμα ματς και έδωσε πνοή και ζωντάνια στην αριστερή πλευρά του Διαγόρα. Πετυχημένη χρονιά.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Δημήτρης Μικελάτος (ΔΙΑΓΟΡΑΣ Β.) (23 ψήφοι): Σημείωσε 13 τέρματα και πήρε από το χέρι τον Διαγόρα δείχνοντας τον δρόμο προς την σωτηρία. Ο πιο βελτιωμένος παίχτης σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Έχει δουλέψει πάρα πολύ και φέτος το απέδειξε περίτρανα.

Σταύρος Γκέρτσος (ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ)  (9 ψήφοι): Πραγματικό «πολυβόλο», που πέτυχε 27 γκολ στον 6ο Όμιλο της Δ Εθνικής και έδωσε την 2η θέση στον Αστέρα. Ήδη τον βολιδοσκοπούν αρκετές ομάδες ανώτερων κατηγοριών.

(Γιάννης Σπανός (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ) (8 ψήφοι)- Βασίλης Αθανασόπουλος (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) (8 ψήφοι): Ισοπαλία είχαμε και στην επιθετική γραμμή, με τους Γιάννη Σπανό και Βασίλη Αθανασόπουλο. Ο πρώτος πραγματοποίησε ικανοποιητική χρονιά με τον Ατρόμητο και ο δεύτερος «μάτωσε» τα αντίπαλα δίχτυα με 24 γκολ.

TOP 3 ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ:
 1. Δημήτρης Μικελάτος (ΔΙΑΓΟΡΑΣ Β) (23 ψήφοι)
 2. Νίκος Γραμματικόπουλος  (ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ) (19 ψήφοι)
 3. Άρης Θώμας   (ΔΙΑΓΟΡΑΣ Β)   (18 ψήφοι)

Ο «αδικημένος»: Αλέξανδρος Ραμαντάνης  (ΑΧΑΪΚΗ) (8 ψήφοι)- Λεωνίδας Αγγελόπουλος (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ) (8 ψήφοι): Θα μπορούσαν άνετα να βρίσκονται στα βασικά πλάνα της σύνθεσης, είτε ως αλλαγές, ωστόσο στο «παρά πέντε» δεν τα κατάφεραν. Ο «Λούτσι» ήταν αναπόσπαστο κομμάτι στην αριστερή αμυντική πλευρά της Αχαϊκής, ενώ ο Λεωνίδας Αγγελόπουλος, αν και δεξιός χαφ, σημείωσε 13 γκολ και ξεχώρισε από τον Ατρόμητο Λάππα.
πηγη: mats.gr
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.