Πάλεψε για ένα ημίχρονο ο Α.Σ.Κ.


Με δεδομένες τις απουσίες του, ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά πραγματοποίησε μία αξιοπρεπέστατη εμφάνιση στο Αίγιο. Ηττήθηκε μεν από την ΕΦΑ με 62-38, ωστόσο το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.  
Ο Α.Σ.Κ., απώλεσε και τη διαφορά των 21 πόντων που είχε νικήσει την ΕΦΑ στο Αργοστόλι στην πρεμιέρα του στα πλέι οφ της Β’ ΕΣΚΑ-Η, ωστόσο οι ελπίδες ανόδου εξακολουθούν να παραμένουν ζωντανές. Αρκεί να νικήσει την τελευταία αγωνιστική τον Πατρέα εντός έδρας.
Η ομάδα μας, αγωνίστηκε χωρίς τους Κουγιανό, Συγγούρη, Σαρρή, Κουρή, Καραπέτσα, και Σπανό, γεγονός που δεν επέτρεψε στον προπονητή της ομάδας μας Πάνο Ματιάτο να έχει πολλές λύσεις στον αγώνα.
Παρ΄όλα αυτά ο Α.Σ.Κ.  πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις και κατάφερε να μείνει κοντά στο σκορ στο πρώτο 20λεπτο, όταν και ο φωτεινός πίνακας έδειχνε 22-15 υπέρ των γηπεδούχων.
Στην επανάληψη, βέβαια, το σκηνικό άλλαξε άρδην, η ομάδα του Αιγίου  βρήκε λύσεις στην επίθεση, τόσο από την περιφέρεια όσο και κοντά στο καλάθι και άρχισε να ανεβάζει τη διαφορά.
«Θα παλέψουμε με τον Πατρέα»
«Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε και στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε τον αγώνα. Στην επανάληψη η κούραση μας γονάτισε. Αυτή η ομάδα, με τη σύνθεση που παρουσιάστηκε σήμερα (σ.σ. χθες) δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που είχε ο Α.Σ.Κ. την κανονική περίοδο. Αξίζουν πάντως συγχαρητήρια στα παιδιά για την σπουδαία προσπάθεια που έκαναν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Με τέτοια παιχνίδια τα νέα παιδιά αποκτούν τρομακτικές εμπειρίες. Τώρα θα παλέψουμε για το καλύτερο  στον τελευταίο μας αγώνα που έχουμε με τον Πατρέα στο Αργοστόλι» ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή της ομάδας Πάνου Ματιάτου, ο οποίος συνέχισε λέγοντας.
Πρώτος σκόρερ για τον Α.Σ.Κ. ήταν Δημήτρης Παπαδάτος με 11 πόντους, ενώ με διψήφιο αριθμό πόντων τελείωσαν και οι Μοσχόπουλος και Γεμενετζής, καθώς αμφότεροι σκόραραν από 10 πόντους. Πολλή καλή παρουσία, ειδικότερα στην άμυνα, είχε ο Ανδρέας Μαγουλάς, ενώ όλα τα παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν αγωνίστηκαν με πάθος και θέληση για να πετύχουν κάτι καλό.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:  Σταθόπουλος – Καρπάνος
Δεκάλεπτα: 12-9, 22-25, 44-25, 62-38
ΕΦΑ ΑΙΓΙΟΥ (Καραφωτιάς): Χατζηβασιλείου 3 (1), Κωνσταντίνου, Μανωλόπουλος 2, Τσιάρας 3, Τρακαδάς , Βασιλείου 8 (2), Δούσκας 13, Βαγενάς 16, Μέρμηγκας 10, Καραφωτιάς 7.
Α.Σ.Κ. (Ματιάτος): Μοσχόπουλος 10, Παπαδάτος 11, Ζαμπαύτης 3, Ντεράι, Λένας, Γεμενετζής 10, Καλαφάτης, Μαγουλάς 4.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.