ΑΙΓΙΟ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙ ΤΟΝ Α.Σ.Κ

H αποστολή στο Αίγιο είναι δύσκολη, ωστόσο ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά έχει μάθει να μην λυγίζει. Την Κυριακή 22 Μαΐου, ο Α.Σ.Κ., θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΕΦΑ, θέλοντας να προστατέψει και τη διαφορά των 21 πόντων που είχε πάρει με την νίκη του στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ ανόδου της Β’ ΕΣΚΑ-Η στο Αργοστόλι.
Η ομάδα μας, θα αγωνιστεί για μία ακόμη φορά με απουσίες, καθώς στον Κυριακάτικο αγώνα δεν θα παρευρεθούν οι Συγγούρης, Κουγιανός, Σπανός, Σαρρής και Κυριακίδης.
«Τα παιδιά υπερβάλουν εαυτούς»
«Είναι το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι μας στα πλέι οφ» δηλώνει ο προπονητής του Α.Σ.Κ. Πάνος Ματιάτος και συνεχίζει: «Δυστυχώς δεν είμαστε όπως θα θέλαμε από συμμετοχές και συγκρότηση ομάδας. Είναι δύσκολη περίοδος, ειδικότερα για τους μαθητές που έχουμε στην ομάδα μας και αυτή την  περίοδο δίνουν εξετάσεις. Είναι κακός ο σχεδιασμός να γίνονται αγώνες αυτή την εποχή. Παρ’ όλα αυτά θα κάνουμε την προσπάθειά μας. Τα παιδιά άλλωστε υπερβάλουν εαυτούς».

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.