ΜΠΑΣΚΕΤΩ: Ξεκινούν τα πλέι-οφ στην Α2 ΕΣΚΑΗ ,Τελευταία αγωνιστική στη Γ΄ ΕΣΚΑΗ


Ξεκινούν τα πλέι-οφ στην Α2 ΕΣΚΑΗ
Αύριο Σάββατο ξεκινούν τα πλέι-οφ στην Α2 ΕΣΚΑΗ και στη 1 το μεσημέρι στο κλειστό των Ροϊτίκων, ο Πυρσός θα παίξει με το Ληξούρι (ρέφερι οι Δημόπουλος, Αθανασόπουλος). Την προσεχή Τετάρτη στις 8.30μ.μ. στο κλειστό της Αλεξιώτισσας,  θα πραγματοποιηθεί ο άλλος ημιτελικός μεταξύ του Πρ. Ηλία/ΠΑΟΚ και των Αραχωβίτικων, με διαιτητές τους Διαμαντή, Λογοθέτη. Και οι δύο σειρές είναι στο 1-1 νίκες.

Τελευταία αγωνιστική στη Γ΄  ΕΣΚΑΗ
 
Αύριο Σάββατο και τη Δευτέρα διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική για τον Α΄ Όμιλο της Γ΄ ΕΣΚΑΗ. Αύριο, στις 2 το μεσημέρι στο «Γ. Βασιλακόπουλος»  η Αλφειονίδα θα αντιμετωπίσει τον Πύργο ’99 (διαιτητές οι Υψηλάντης, Καρπάνος) με την ομάδα του Βασίλη Παπαδόπουλου να έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό την πρώτη θέση, ούσα αήττητη στο πρωτάθλημα και θα πάρει μέρος στα πλέι-οφ. Στις 3.30μ.μ. στο ίδιο γήπεδο, ο Φιλαθλητικός θα κοντραριστεί με το Στρούσι (διαιτητές οι Καρακάσης, Κ.Χ. Μπούσιας) και τη Δευτέρα στις 6μ.μ., στο «Αέθλιον», ο Μυρσιναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Αιγέα Γαστούνης (διαιτητές οι Λογοθέτης, Κατσιρόπουλος), με την ομάδα του Λάμπη Τεκερλέκη να έχει κλειδώσει τη δεύτερη θέση και τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ. Ρεπό την τελευταία αγωνιστική έχει η Σάμη
Πηγη:.asist.gr/
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.