ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΦ. – ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ!!!! ΣΤΙΣ 2 μ.μ. Η ΣΕΝΤΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ


  Ολυμπιακος Κεφ.
Για την τιμή του θα αγωνιστεί κόντρα στην Καλαμάτα -ΟλυμπιακόςΚεφαλονιάς.σης...
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία στον Ολυμπιακό Κεφαλονιάς για το δύσκολο εντός έδρας ματς με την πρωταθλήτρια Καλαμάτα και η ομάδα της Κεφαλονιάς θέλει τη νίκη, προκειμένου να πει το «αντίο» με ψηλά το κεφάλι.
Στα αγωνιστικά, η τεχνική ηγεσία της ομάδας δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, όσον αφορά τον καταρτισμό της εντεκάδας, ενώ επισήμανε στους παίκτες πως είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.
Καλαμάτα
Αγωνιστικά, ο Αγγελόπουλος δεν υπολογίζεται για το ματς του Σαββάτου καθώς είχε αποβληθεί στο προηγούμενο ματς με την Αχαϊκή και είναι τιμωρημένος.Εκτός μάχης είναι και ο επίσης τιμωρημένος Τσαγκαράκης. Αντίθετα, ο Αθανασόπουλος αποθεραπεύθηκε και χθες μάλιστα έπαιξε στο δίτερμα με τον Μεσσηνιακό και βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα (η Καλαμάτα νίκησε 2-1). Αλλα προβλήματα δεν υπάρχουν και έτσι όλοι οι παίκτες θα είναι στην διάθεση του Ελβιο Μάνα
 

Τρεις στροφές πριν το φινάλε…
Τρεις αγωνιστικές απομένουν πριν την αυλαία του 6ου Ομίλου της Δ’ Εθνικής και στην αυριανή 32η αγωνιστική ξεχωρίζουν δύο Αχαϊκά ντέρμπι. 
Ο Διαγόρας Βραχνεϊκων θα φιλοξενήσει τον Εθνικό Σαγεϊκων με στόχο τη νίκη που θα «κλειδώσει» την θέση του και την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα, ενώ στο άλλο Αχαϊκό ντέρμπι η Αχαϊκή θα υποδεχθεί το Ζαβλάνι.
Ο Ατρόμητος Λάππα θα αγωνιστεί στην έδρα με την Κυπαρισσία που "καίγεται" για τη νίκη, ενώ ο Τριταιϊκός αναμένεται να έχει εύκολο έργο καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Μεσσηνιακό. Ρεπό για τον Αχιλλέα/Εθνικό Αιγιάλειας..
ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
ΗΜ
ΩΡΑ
                    ΟΜΑΔΕΣ
30/04
17:00
Μεσσηνιακός
Τριταιικός
30/04
17:00
Εράνη Φιλιατρών
Σπάρτη
30/04
17:00
Διαγόρας Βραχνέικων
Εθνικός Σαγέικων
30/04
17:00
Αχαϊκή
Ζαβλάνι
30/04
17:00
Ατρόμητος Λάππα
Κυπαρισσία
30/04
17:00
Αστέρας Αμαλιάδας
Πάμισος
30/04
17:00
Κροκεές
Αστέρας
 Μαχαιράδου
0-3 Α.Α


Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.