Superleague:Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής



Μ
ετά από ένα διάστημα που δεν έβρισκε δίχτυα ούτε με... αίτηση, ο ΠΑΟΚ αφού πρώτα ξέσπασε στο Κύπελλο, συνέχισε και στο πρωτάθλημα! Ο Δικέφαλος έφυγε από την Κέρκυρα φορτώνοντας την ομώνυμη ομάδα με πέντε γκολ (Κέρκυρα - ΠΑΟΚ 0-5) σε αναμέτρηση για τη 15η αγωνιστική.
Την εντυπωσιακή πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα συνέχισε η Ξάνθη, η οποία πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο από τη Βέροια συντρίβοντας την τοπική ομάδα (Βέροια - Ξάνθη 0-4) και ανέβηκε προσωρινά στη δεύτερη θέση.
Στον δεύτερο (χρονικά) αγώνα του Σαββάτου, ο Πλατανιάς χρειάστηκε μόλις δύο λεπτά για να καθαρίσει τον Ατρόμητο και να φτάσει σε μια εύκολη νίκη (Πλατανιάς - Ατρόμητος 3-0).
Βέβαια τα βλέμματα της αγωνιστικής κλέβει το παιχνίδι στο Ολυμπιακό στάδιο μεταξύ της ΑΕΚ και της (φετινής έκπληξης της σεζόν) ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Νούνο Μοράις έχει ανέβει αγωνιστικά και θέλει τη νίκη κόντρα στην ομάδα των Ιωαννίνων για να πλησιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Στη συνέχεια ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός λογικά δεν θα έχει πρόβλημα στο «Καραϊσκάκη» κόντρα στον Παναιτωλικό, ενώ ο Παναθηναϊκός θα έχει πολύ δύσκολο έργο στη Λάρισα κόντρα στην τοπική ΑΕΛ.








Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ έχει ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ
ΒΕΡΟΙΑ-ΞΑΝΘΗ 0-4
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 3-0
ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΟΚ 0-5

ΚΥΡΙΑΚΗ
 15:00 Ολυμπιακός-Παναιτωλικός Στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης"
17:15 Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης Καυτανζόγλειο Στάδιο
17:15 Λεβαδειακός-Πανιώνιος Δημ. Στάδιο Λιβαδειάς
19:30 ΑΕΛ-Παναθηναϊκός "AEL FC Arena"

ΔΕΥΤΕΡΑ
19:30 ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα ΟΑΚΑ


Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.