Η ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής στο μεγαλείο της

Το γήπεδο του Καραβομύλου από τον Ιούλιο που μας πέρασε είναι έτοιμο προς χρήση από τις ομάδες της περιοχής και κυρίως από τον ΑΟ Σάμης μετά τις προσπάθειες του Αντιπεριφερειάρχη, Παναγή Δρακουλόγκωνα.
Η ΠΙΝ είχε αναλάβει την χρηματοδότηση του έργου κατά 98%, ωστόσο επειδή είναι ιδιοκτήτης ο Δήμος Κεφαλονιάς ανέλαβε και αυτός την χρηματοδότηση του 2%. Ελάτε όμως που ενώ το γήπεδο έχει αποπερατωθεί από τον Ιούλιο δεν έχει πάρει την απαιτούμενη άδεια για να γίνονται εκεί ποδοσφαιρικοί αγώνες. Αιτία, το 2% της χρηματοδότησης του Δήμου, το οποίο ανέρχεται στο… ιλιγγιώδες ποσό των 2.400 ευρώ και αφορά εργασίες εγκατάστασης συρματοπλεγμάτων στις δύο από τις τέσσερις πλευρές του γηπέδου.
Το… μεγάλο αυτό έργο έχει πάρει την έγκριση από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου από τον Σεπτέμβριο και όμως δεν έχει ακόμη υλοποιηθεί. Ποιος φταίει; Μα φυσικά η Δημοτική Αρχή και ο Αντιδήμαρχος της περιοχής, που μέσα σε τέσσερις σχεδόν μήνες δεν έχουν καταφέρει να τελειώσουν το δικό τους μερίδιο στο γήπεδο, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές της Σάμης να μην ταλαιπωρούνται και να πηγαίνουν στα Φαρακλάτα για τους εντός έδρας αγώνες τους, πληρώνοντας το εκεί γήπεδο. Μιλάμε για την ανικανότητα του αιώνα και μετά ψάχνουμε να βρούμε γιατί δεν προχωρούν τα έργα στην πλατεία ή όπου αλλού γίνονται…
http://efimeridakefalonia.gr Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.